Isnin, 16 Mei 2011

Lelaki terbunuh dalam pergaduhan

SIBU: Seorang lelaki yang cuba mendamaikan pertengkaran antara dua rakan yang lain berkesudahan dengan dia dikatakan membunuh salah seorang daripada mereka dan mencederakan seorang lagi. Kejadian berlaku di lobi sebuah hotel di sini kira-kira 11.45 malam tadi apabila kedua-dua mangsa dikatakan menyerang lelaki berkenaan.

http://www.laymark.com/i/o/116.gif

Adess niat dah baik nak leraikan dan mendamaikan pergaduhan tapi last-last dia pula yang bunuh salah seorang yang bergaduh tadi. Pada pendapat aku la, aku rasa dia jeles tengok dua orang rakan dia sedang bergaduh tak ajak dia join sekali. Dia pun bengang la sebab gaduh tak diajak jadi dia pun join sekali dalam pergaduhan tu.

Tapi macam biasa la rakan dia tu bergaduh ada style yang tersendiri lepas tu bila dia masuk, dia buka style yang pelik yang tak ngam dengan pergaduhan 2 rakan tadi. Akibat daripada style yang pelik tu, dia telah membunuh salah seorang. Tu la akibatnya main masuk tak bagi salam dulu dan tak pasal2 ada orang dibunuh..

p/s : Aku saja buat cerita merepek ni. hahaha

Comments
3 Comments

3 ulasan:

Noor Idayu binti Azmi berkata...

arggh! mati2 percaya +_+

cucu umie berkata...

kecian giler niat baik tpy spoil plak sebb dia yang bt berlku yer pembunuhan..herm

rafiq berkata...

dkat tempat aku satu psgn kne bunuh dengan cangkul. kejam gile.

 
Related Posts with Thumbnails