Isnin, 16 Mei 2011

Lelaki juga yang disalahkan

Lelaki semunyer same jer.....
benci ar.........
http://www.laymark.com/i/o/49.gif

Tu dia ayat pasrah duk post dalam fb. Bila ada masalah sikit, salah kan laki. Kalau salahkan pakwe dia je tak apa la jugak. Ni habis satu kaum lelaki yang disabitkan. Bukan semua lelaki same ye cik dan bukan semua perempuan itu sama. Semua ada perbezaan dari segi sikap, budaya dan toleransi.

Kalau dia marah kat pakwe dia je, tak ada la aku kisah sangat. tapi bila tulis semua lelaki ni.... Haih dengan aku sendiri pun terasa bila baca status ni. Tapi apa yang best pasal benda macam ni adalah, malam ni tulis benci pastu malam esok pula tulis sayang. Minggu depan tulis benci pastu minggu depan lagi tulis sayang.

p/s : seronok perhatikan status di FB :D
Comments
10 Comments

10 ulasan:

kiz berkata...

adat orang bercinta... busuk pun wangi..hehe

HonEyBuNNy berkata...

hurm..mls nak cakap pasal lelaki.....hurm...

waniey syazwani berkata...

perempuan cakap: "lelaki semua sama ja"
lelaki plak ckp: "perempuan semua sama ja"...

misz farahniza berkata...

2-2 pon sme je..
huhu....
beza kdg2 perempuan trikut2 perasaan sikit..cepat sentap...

misz farahniza berkata...

2-2 pon sme je..
huhu....
beza kdg2 perempuan trikut2 perasaan sikit..cepat sentap...

rafiq berkata...

kalau sama macam mana nak beza suami, adik atau ayah. semua sama kan.

-xdeath berkata...

huhu... salah diri dia la.sebab x reti nak cari lelaki.. ;D.

liyana berkata...

huhu..sabar2..x seme lelaki same..
x seme perempuan sama...rmbut sama hitam hati lain2kn..huhu

cucu umie berkata...

oits, biaselah mereka kan ad angin2 yer..tpy xbgus ah menggunakan name "lelaki"..kalo specific lgkan, bgus gitu..haha

Freaky berkata...

test link
Faedah ganggu isteri orang

 
Related Posts with Thumbnails