Ahad, 15 Mei 2011

Lagu apa ni ?

Tak ada idea nak update blog ? baik tidur je dan tak payah fikir pasal update blog.

Malas nak update blog ? Baik tak payah buat blog. Buat kerja lain yang lagi banyak faedah.

Malas nak blogwalking ? Bukan penat macam tengah berlari pun. Depan laptop je.



Adehh tu hanya la ayat yang aku sendiri cakap kat diri aku. Sekarang ni pun nak blogwalking pun rasa sedikit tension. Tadi aku blogwalking dengan buka 4 new tab untuk 4 blog dan part yang tension bukan pasal loading blog lambat tapi pasal kesemua 4 blog pasang lagu.
http://www.laymark.com/i/o/68.gif

Haa cuba korang bayangkan dengar 4 buah lagu serentak pada masa yang sama. Agak-agak apa ye bunyi yang terhasil dan mesti best sebab dapat dengar remix. Ye la macam mana tak mix, 1 pasang lagu jiwang, 1 lagu pop, 1 lagu rancak dan last sekali aku tak tahu lagu kategori apa.

p/s : Pening layan 4 lagu berlainan pada masa yang sama.
Comments
7 Comments

7 ulasan:

Anyez Nasri ツ berkata...

anyez memang akn " black-list " blog yng be-lagu . haha .

lebeh-lebeh if yang pasang lagu ala-ala jiwa " aku sedang nk pecah " . haha .

cucu umie berkata...

haha..biaselah..kadang2 ad yg rase pasang lgu tu best..dpt hiburkan pembaca..

anamizu berkata...

cik ana bw mutekan je speaker..hihi

epy (jerr..) berkata...

haha ltk lgu la best,bleh gmbrkn mood,n stiap lgu tu ada kngn,hihi

kiz berkata...

nak buek camno jang..dah kogomaan dio.. tapi tu laa..nak dengar mp3 sambil BW pun susah eh..hehe

Freaky berkata...

anyez : adehh kejam sangat tu.

ayie : aku tensen dengan blog cetu. huhu

anamizu : lupe nak mute td

epy : haha x besh langsung

kiz : haha sangat menyusahkan.. tensen

emeera asnary berkata...

selalu kene! dah laa saya suka blogwalking denga rdio on9. x mmasal kene off volume! xP

 
Related Posts with Thumbnails