Sabtu, 21 Mei 2011

Kenapa takde mood

Sekarang baru dapat online memandangkan tadi sibuk dengan kerja rumah macam mengemas dan menyapu. Gila penat kemas rumah, baru tahu macam mana penat jadi emak yang kena urus anak dan mengemas rumah lagi. Ok bukan nak cakap pasal kemas rumah dalam entri ni tapi nak beritahu yang Blog aku dipilih sebagai salah satu pemenang dalam segmen Penulis Senja.

Kalau tak percaya, boleh la lawat Penulis Senja

Kebelakangan ni takde mood sangat nak update blog walaupun dah banyak kali baca mantera semangat macam kat bawah :

Takde mood update blog ? ... baik delete terus je blog daripada semak kat internet.

Haaa tu la ayat mantera yang aku gunakan kalau malas dan takde idea nak update blog. Tapi kali ni ayat mantera ni pun dah tak menjadi. Mungkin kerana ayat ni dah lapuk kot ataupun dah hilang kuasa.
http://www.laymark.com/i/o/76.gif
p/s : Layan hidustan jap. harap2 jap lagi ada idea
Comments
2 Comments

2 ulasan:

mad khaz berkata...

tgok hindustan kat tv2 lah,best! hehe

Firdnurjue berkata...

tahniah2...jue xmenang pun..muahahahaha...kesian jue..kih3

 
Related Posts with Thumbnails