Khamis, 12 Mei 2011

Jurugambar rugi 20 RIBU

GEORGETOWN: Seorang jurugambar The New Straits Times Press (M) Berhad (NSTP) kerugian hampir RM20,000 apabila kamera jenama Canon Mark IV, rosak selepas terjatuh akibat direntap seorang suspek wanita yang berang gambarnya dirakam di Mahkamah Majistret di sini, semalam.

Ketika sedang mengambil gambar semua suspek yang bergari dan diiringi ke kenderaan polis, seorang suspek wanita berusia 20-an yang digari bersama ibunya, secara tiba-tiba merentap tali kamera menyebabkan kamera berkenaan terjatuh. Ini menyebabkan lensa kamera bernilai hampir RM1,700 pecah, manakala badan kamera yang bernilai RM18,000 turut rosak. Bace selanjutnya di SINI

http://www.laymark.com/i/o/56.gif


Nasib baik kamera je pecah. Kalau muka pun pecah jugak kena belasah memang kesian la kat jurugambar ni. Huhuhu 20 Ribu banyak tu, siap bole angkat kereta viva yang second lagi.. :D
Comments
7 Comments

7 ulasan:

liyana berkata...

kecian jurukamera tu..huhu..
salah die gk kot..buka aib org lain

nelly berkata...

banyak tu rugi !!

missy ieka berkata...

dasyat gile.bg aku rm20k tu ade pekdah nye,huhu.;p

diana berkata...

tu la..
ambik lagi gambo dekat2...
hehe..

kiz berkata...

biasalah..setiap jurukamera memang ingin mencari shoot yg terbaik..

Freaky berkata...

nur : x kesian kat jurukamera.. hehe

nelly : sangat rugi

ieka : shoping la kalo ada 20K

diana : memang dia cari pasal. haha

kiz : shoot kamera pecah pun terbaik gak bro

aliarosli berkata...

huh, dia kaye tak? kalau kaye senang je nak bayar

 
Related Posts with Thumbnails