Rabu, 25 Mei 2011

Jom Sarapan Pagi

Selamat pagi !! Apa kata kita mulakan pagi ini dengan bersarapan supaya ada tenaga sikit untuk melakukan kerja hingga ke tengah hari. Tapi jangan la makan banyak sangat pula. Takut nanti jadi mengantuk dan tak larat nak lakukan kerja akibat terlalu kenyang. Bagi yang malas sarapan atau memang tak pernah sarapan, aku tak tahu la macam mana mereka survive untuk buat kerja.

Tapi memang betul ada orang yang tak suka makan pagi atau sarapan. Orang macam ni kalau mereka paksa makan juga, mereka boleh jadi loya tau atau perut meragam kerana tidak biasa makan pagi. Aku pula jenis yang wajib sarapan atau makan pagi. Kalau tak makan memang rasa macam ada yang tak kena je dengan badan dan nak buat sesuatu kerja di waktu pagi pun rasa tak best.

Waktu pagi lagi dah makan nasi bungkus lauk daging goreng... Perghh mantap !!

p/s : Anda semua makan apa pagi ni ? share la sikit


Comments
9 Comments

9 ulasan:

pena rozie berkata...

Sarapan wajib ambik. Bagus utk melancarkan keje.

Mr feckry berkata...

tak breakfast, otak tak cerdas beb

wadud@duad berkata...

sodap2..

abutalib berkata...

Pagi-pagi akau biasa makan nasi lemak jer

mOon jOhari berkata...

salam firdaus...
mOon dtg ziarah + fOllow...

mOon makan laksa + teh tarik mamak...mantap!

mad khaz berkata...

makan angin,haha XD

Syuxer berkata...

aku makan keropok huhu..sedih weh..meh ar belanja aku plak hahah..jeles plak ko makan sedap tuh

Republic Aku berkata...

adoi...mmg meleleh!

Firdnurjue berkata...

bekfes heavy..like me...keh3

 
Related Posts with Thumbnails