Rabu, 18 Mei 2011

Joging hilang entah ke mana

Semalam punya la semangat berapi nak joging. Tapi pagi ni tak joging pun sebaliknya aku makan lagi. At least masa nak pergi beli nasi bungkus tu aku pergi dengan jalan kaki sebab nak ambil udara pagi yang segar kat sekitar kampung ni. Aku jalan sorang je terkedek-kedek menuju ke gerai yang ada jual nasi bungkus dan hasilnya ....

Tadaaaa !! nasi lauk daging goreng.. sangat sedap dan menjadi favourite sejak sekolah rendah lagi tau.

Bab makan laju je tapi joging entah ke mana. Haish makan ni best la lebih-lebih makan pagi. Baru la rasa ada tenaga sikit nak buat kerja untuk hari tu. Kalau x makan pagi, rasa lembik je dan tak bermaya malah nak buat kerja pun takde mood.

p/s : Nasi bungkus daging goreng + Teh panas meletup lidah... bestt :D

Comments
7 Comments

7 ulasan:

anamizu berkata...

ahah!!
tak berjogging ye???
nasik lauk daging goreng!!!
sedapppp!!

Syuxer berkata...

best weh makan nasi bungkus tuh..tpi lagi best nasi ayam dara kukus..:)..jogging petang karang..pagi2 gini kemas bilik ke kan hehe

NuSaNa NoSa 91 berkata...

alaaa.. makan itu satu kemestian.. joging blkg kira.. tehehehehee~ ^_^

Cik Cempaka berkata...

daging goreng ni memang sedap

terliur ler pulak..huhu

Kalo mak yang gorengkan, laaaagiiiii sedappppp...

ieda berkata...

hahahha jalan kaki dah burn calori ..
beli nasi bungkus ... gain caloriii ekekkeke :)

apa2 punn dik janji diri bahgia dan kena beringat selalu .. kesihatan demi diri sendiri .. x der org kesah whether u jaga atau tidak .. :))

waN Mohd Salim berkata...

best giler ..

bro kawe ade 1 suspen wat you

http://www.penulissenja.com/2011/05/blogger-baru-pilihan.html

Nurul Hamimi Awang Japilan berkata...

salam. alahai, lapar la plak nmpk entry ni.xpa, jap lg nk cr jugak! haha

 
Related Posts with Thumbnails