Isnin, 9 Mei 2011

Jar of Hearts.. Best sangat !!

Ok aku baru je dengar lagu Jar of Hearts - christina Perri. Gila lambat aku ni, orang lain dah dengar lama lagu ni tapi aku baru je dengar. First dengar terus je aku cari lirik untuk nyanyi sorang-sorang dalam bilik ni. Alamak kantoi pula nyanyi sorang2 kat dalam bilik :P

Bila dengar lagu ni sambil tengok lirik, aku jadi tersentuh pula. Lantak la orang nak kata aku jiwang ke apa. Janji aku dapat feel dengar lagu ni. Serius best dan tersentuh. Bagi perempuan mesti ramai yang suka lagu ni. Lirik dia pun banyak je yang post kat FB tu.
http://www.laymark.com/i/o/46.gif

Plan malam ni nak tengok wayang The Fast and The Furious 5 masih tak jadi dan mungkin esok kot. Tapi takpe la malam ni tak pergi tengok wayang pun, boleh aku update blog dan blogwalking. Lagipun idea tengah datang mencurah-curah jadi baik aku tulis dulu sebelum idea ni hilang.

p/s : And who do you think you are, Running round leaving scars :D
Comments
5 Comments

5 ulasan:

diana berkata...

idea banyak??
kongsi kat akak sikit..:P

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Sib baik Freaky sebut pasal lagu.. baru akak teringat, nak dengar lagu rock kapak zmn 90an dari aritu.. asik terlupa je.

waN Mohd Salim berkata...

assalamualaikom ... saye singgah sini .. nak minta duit rm1000

.digital kelok berkata...

aku pon baru je dengar lagu ni..ngee..hahak

Freaky berkata...

miss : haa jangan lupa nak dengar pula kak

wan : haa rm 1000 ?

digital : hahak best kot

 
Related Posts with Thumbnails