Selasa, 17 Mei 2011

Hihihi

Hihihi aku la orang tu. Ingat aku ni jahat sangat ke nak bagitau sape yang suka maki hamun atau bajet hebat dalam internet ni ? Kalau ada pun orang macam tu, better kita tak yah sebar la. Biar dia dengan dunia dia :)

Jangan marah ye, jemput makan kek kat bawah ni. Sedap tau

Comments
9 Comments

9 ulasan:

taliff berkata...

Nak angkat je Kaki bagi penyepak laju...wacha!!!!(gurau je) hahahahaha...aku terkena~~~~ huhuhuhu!!!! Nice Trick!!! keh keh keh

Freaky berkata...

gurau bro.. jangan mrh :)

taliff berkata...

No problem Bro~~~huhuhu

anamizu berkata...

hakhakhak~

tokwan muda berkata...

ciettt....rase nk angkat ketiak jer kakakaaka

Sal Saari berkata...

rase mcm nok bakorrr jer..hehe

Miss dorayAki berkata...

haha jaat! ;p

k.h.a.l.i.l.a berkata...

hahaaa......... ape daaa

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

tengok lain kek kat ats, tapi kepala duk teringat kat cheese kek and dunkin donuts.. hahaha..
apapun, tukar la hihihi sebab tajuk entry anda HIHHIHIHI, amboii gelak sakan ek...:DD

 
Related Posts with Thumbnails