Ahad, 22 Mei 2011

Hackers!!! Saya Nak Join 30 Bloglist Terpantas!!!


Untuk info. sila klik SINI

ok entri pasal blog hacker pulak. Blog da ok dan laju loading cuma bila kita skroll ke bawah, kat atas tu ada keluar bar yang share di FB, twitter. Bagi aku, aku x berapa suka benda tu tapi it's still ok berbanding widget yang ada music lagi bising tu.

Overall dah elok dan simple. aku suka jenis blog simple dan blog Hacker memang kena dengan taste aku kalau blogwalking. Rasanya tu je kot untuk kali ni :)
Comments
2 Comments

2 ulasan:

mad khaz berkata...

join join,haha XD petang2 riadah la jom :P

Freaky berkata...

jom ahh riadah

 
Related Posts with Thumbnails