Selasa, 17 Mei 2011

Hacker RileksCrew mengembalikan page Oh! Media FM

Page Oh! Media FM di halaman Fb telah dikembalikan kepada admin asal. Sehubungan dengan itu, perdamaian telah dilakukan antara ahli RileksCrew dan juga Oh! Media FM seperti dalam gambar di bawah.
Menurut salah seorang ahli RileksCrew, dia hanya excited untuk jadi DJ je sebenarnya dan sebab itu cuba hack page fb tersebut. Anyway semua da elok dan dengar kata page Heliza juga akan kembali pulih seperti sedia kala.

Pesanan daripada RileksCrew : Hack To Learn -[[Not]]- Learn To Hack

p/s : Apsal aku buat entri pasal RileksCrew ni ?
Comments
7 Comments

7 ulasan:

waN Mohd Salim berkata...

erkkkkk gune mangga pulak daaaaaaa hahaha gune advert je le

mad khaz berkata...

manga best ke? advert suda,hehe XD

nur amalina athman berkata...

baguslaa kalau mcm tuu..suka betol dorang nie hack

Nohtakh ujan berkata...

aku suke mkn hack.

Noor Idayu binti Azmi berkata...

nak hack akaun awal aashari boleh x? tp konpem dya 'hack' aku balik -,-'

tokwan muda berkata...

rilekscrew mcm kenai jerk...sbb lagi satu page rilek.net tgk mcm rilekscrew punye...

Tanpa Nama berkata...

Tokwan : Itu Bukan Page Kami.. -=RileksCrew=-

 
Related Posts with Thumbnails