Isnin, 16 Mei 2011

Faedah ganggu isteri orang

KUALA LUMPUR – Akibat sering menganggu isteri orang, dua dari enam lelaki warga asing teruk dibelasah sekumpulan penduduk tempatan di Taman Wangsa Permai, Kepong dalam satu kejadian malam tadi.

Timbalan Ketua Polis Daerah Gombak, Supt Rosly Hassan berkata, dua warga asing itu kini sedang dirawat di hospital dan akan ditahan untuk siasatan lanjut.

Baca selanjutnya di SINI

http://www.laymark.com/i/o/107.gif

Mereka tu warga asing lepas tu buat kacau pula kat bini orang. Memang tak pasal-pasal dapat penyakit free la jawabnya. Tapi tu kes bagi warga asing, kalau penduduk tempatan pula macam mana ye ? Mesti akan dibelasah macam warga asing je atau lebih teruk lagi sampai dibunuh pun boleh jadi.

Aku malas nak cerita pasal warga asing, aku hanya nak cerita orang kita yang juga sering ganggu hubungan orang lain. Nasihat aku tak payah la nak kacau hubungan orang lain. Nanti masa depan hubungan kita pula diganggu tau. Dunia penuh adil dan masih ramai lagi gadis-gadis dan jejaka yang single kat luar sana. :)

Comments
10 Comments

10 ulasan:

no_answer berkata...

ahahaha .

faedah ye ?
wakakaka

gaung berkata...

ni bukan faedah ni..ni buleh pekdahh haha..sokong ckp writer..jgn duk kco hubungan orang...

ENTRY TERBARU: review mudah dah cepat dari ar rifke.com,adakah ini kejayaan SEO terbesar ? ,Ipad 2 Gold History Edition harga RM 2454209253.28..., nuffnang bagi BE yang Ke-11 2011

cucu umie berkata...

xad faedah pon nk ggu isteri orng..agk yer dh buang tebiat kot ggu isteri orng...haha

kalau aku rase grenty orng melyu lg terok kne blasah kot dripada pndntg tu..haah

waN Mohd Salim berkata...

ouh makkkk kalau die ganggu mak aku .. konform kene belasah

gaung berkata...

Freaky nak buat entry terbaru tu kene tambah add on dekat mizilla firefox..add on tu nama nya coLT 2.5.1..try la..ada kelebihan pakai bende ni..

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Ya Allah, minta dijauhkan la. "Diorang" tu pun dah ada bini kat negara diorang, saja la tu nak buat kacau.

wadud@duad berkata...

kah3.. padan muka, tapi xleh kecoh ngat, sebab aku pon skang kat negara drang.. :p

Republic Aku berkata...

mereka semua tu terbawa2 'peel' hutan mereka ke sini dan kadang kala harus juga di 'cantas tebang'!

diana berkata...

apa hal la dok kacau bini orang..tau la pompuan2 malaysia ni ramai yang lawa2..
tapi cermin2 la diri sendiri jugak..
lagipun kalau nak main cinta,cari je yang sekapal..senang sikit!!
hhahaha

Noor Idayu binti Azmi berkata...

kacau bini? ish3, mmg xckp ek pompuan kat dunia ni == tapi camne plak yang kacau laki org?

 
Related Posts with Thumbnails