Rabu, 25 Mei 2011

ex GF or New GF ?

Entri ni untuk Lelaki ye... :P

Sedang hangat duk bercinta sakan dengan pasangan, tiba-tiba dapat satu sms yang begitu mengejutkan. Rupa-rupanya ex Gf korang contact balik dan minta sambung kembali hubungan korang. Korang pun dah mula penin tak tahu nak buat apa. Nak terima kembali ex GF atau nak reject ex GF dan teruskan hubungan macam biasa dengan new gf ?

Sebenarnya tak payah duk penin dan serabut kepala sangat. Yang paling mudah korang reject terus ex GF tu. 100% reject dan jangan layan terus. Teruskan hubungan dengan GF baru lagi selamat dan lagi selesa tau. Ada banyak sebab dan faedah kalau korang tak sambung kembali hubungan dengan ex GF tu.

http://www.laymark.com/i/o/26.gif

Kalau korang terima kembali ex GF dan sambung hubungan dengan dia, korang takkan dapat kelentong dia sebab dia dah tahu selok belok dan perangai korang. Pengalaman yang lepas bersama dia akan menjadikan ex GF korang akan lebih waspada dan berhati-hati dalam hubungan. Akibatnya korang kelentong pun dia takkan makan lepas tu banyak alasan yang digunakan pasti takkan berhasil.

Jadi teruskan hubungan dengan GF baru kerana mereka ni tak kenal sangat dengan korang. Kalau korang kelentong Gf baru pun mereka pasti akan termakan punya dan alasan-alasan yang basi pun boleh digunakan.

p/s : huhu aku tak suka kelentong kekasih sendiri :P
Comments
20 Comments

20 ulasan:

shigellazoster berkata...

walaupun entry tuk lelaki tapi cik senah nak ngomen gak/.. :) huhu.. betul2... teruskan dgn yg ada... jagan pandg lagi kebelakang.. dua je risiko mungkin bahagia atau mungkin menyesal... :) so wat l solah istikarah.. :)

syrupmasin berkata...

haha..setuju 100%..terus kan dgn gf baru :D

Epy Ain berkata...

^_^
kalau ada 2 pilihan pilih la yang ke-2 sebab kalau yg pertama itu baik kita xkan jumpa dengan yang ke-2 <--someone said this to me

Hackers berkata...

btl2..ex gf xle pakainya...

NA berkata...

Ada pulak sebab camtu. Patut sebabnya past is past, tak payah sambung balik dengan yang lama.

cucu umie berkata...

hauhau..almaklumlh sekrng xad gf ag so, no comment ah..kuikui

Syuxer berkata...

jgn bergf..
try "gf" ngan member laki plak..bukan suh gay..cuma suh hargai mereka yang selama ni dok pedulikan kita selama ni..

pernah kita hargai mereka???heheh..lebih sweet kawn sesama jenis yang lebih memahami kita..harap tidak keterlaluan la heheh..

sergeant keroro berkata...

setuju! ex Gf masuk reject shop jela,haha XD

susah nak kelentong nanti.

p/s : nak kate ko jujur la ni? haha :P

Piah Becok berkata...

hoooooooo... barang yang lepas jangan dikenang. eh! salah. patah tumbuh hilang berganti. aaaaaaaa.... tang kelentong tu je la yang buat aku gelak. hahhaaa

terbaru: .download.

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

wah ! bunyik macam kejam jek . takkan takde peluang kot ?

Cik Fia berkata...

dah putus tu putus. itu kenangan pahit

nelly berkata...

uik ??
nelly , ...
=='

SITI AISYAH BTE ARIFF berkata...

huhu...aku contact blk ngn ex BF aku...adoiyai

nadya chew berkata...

ala senang citer..nak contact xper..just as a fren..ckp cmtu jela kat die..

diana berkata...

betul..
kalau putus,biarkan berlalu..
lain la kalau hari ni putus esok dia pujuk..
tu lain cerita sebab lelaki tu sah belum ada gf lain lagi..
ni yang kes 3 tahun kemudian baru nak datang menyulam kasih lama,
bolayannnnnnnnn!!!!

jia berkata...

jia bkn lelaki tp sje gedik nk bce..
sbb tu k?
mne taw laki tu still syg pmpuan tu..
myb dowg brpsh sbb prselisihan fhm k..
huhu
tp ta taw gk kan.. hehe..

cik azeya berkata...

saye perempuan, boleh tak saye komen disini. hahaha

kalau lelaki pon, saye akan pilih boyfriend baru sebab boyfriend lame macam !@#$%.

hahaha. yeah.

Srikandi Cinta berkata...

lets bygone be bygone.. chill :)

mOon jOhari berkata...

...takmo kOmen la sebab entri nih utk lelaki... ni tak dikira kOmen kan??? :p

cikewi berkata...

better go on dgn yg baru. bcoz kalo kita bagi peluang pada yg lama, konfem byk gaduh n saling mengungkit. lastly, break up skali lagi. kan dah membazir kat situ..

 
Related Posts with Thumbnails