Isnin, 23 Mei 2011

Entri lain, Komen lagi Lain

Merujuk kepada entri sebelum ni mengenai Perempuan Kampung dan Bandar, ramai juga yang memberi komen dan pandangan yang bernas. Terima kasih kerana sudi komen dan bagi pendapat. Ok memandangkan dah cakap pasal komen, tajuk entri diatas pun mengenai komen jugak. Pasti ramai blogger yang pernah alami perkara seperti tajuk entri diatas kan ?

Kadang-kadang pelik jugak kan kalau kita menerima komen yang langsung tak berkaitan dengan entri kita tulis. Kita cerita pasal A tapi dapat komen mengenai cerita D. Entri pasal Ayam goreng tapi dapat komen mengenai Kerbau Goreng. Alamak ada ke kerbau goreng ? huhuhu. Sebelum melalut lebih jauh, cuba fikir kenape benda macam tu terjadi ye ?


Adakah kerana yang memberi komen tu tak baca keseluruhan entri kita ? Atau mungkin dia salah faham mengenai entri kita lalu komen benda yang dia faham ? Atau yang paling mudah, baca je tajuk entri terus bagi komen ( yang ni paling best ). Alhamdulillah setakat ni blog aku takde lagi yang komen lari daripada tajuk entri. Semuanya kena dan pandangan serta komen yang diberikan bertepatan dengan entri yang ditulis.
Acara sukan tapi kenapa ada tulis tu ? tak kena langsung dengan entri :P

p/s : Aku komen blog anda semua kena dengan entri tak ?



Comments
6 Comments

6 ulasan:

Syuxer berkata...

kadang2 aku ada gak tersalah komen..huhu malu weh..xpe..aku terus je akui kesilapan aku..heheh..

setakat ni ko x pernah lagi wat cmtuh kat blog aku..:)

Blog Gosip berkata...

ea lari sangat macam penulis senja babi jugak

mad khaz berkata...

haha. ada lah sorang dua yang salah komen.

XD

p/s : ko notice tak si blog gosip ni duk attack PS?? kite yang selalu komen pon kene tempias gak. adoi

cucu umie berkata...

alamak, aku pon kdang2 lari tajuk gk dok..bce habis pon ulas bnda lain..huhu

Firdnurjue berkata...

kenakena..incik firdaus komen semua kena..keh3

diana berkata...

akak pernah buat tak??
tak pernah!!yakin!
hahahah

 
Related Posts with Thumbnails