Ahad, 15 Mei 2011

Cucu bunuh nenek ke tali gantung

ALOR SETAR: Mahkamah Tinggi di sini menjatuhkan hukuman gantung sampai mati terhadap seorang lelaki berusia 21 tahun kerana membunuh neneknya, tiga tahun lalu.

Baca selanjutnya di SINI

Apa nak jadi la dengan manusia sekarang ni sampaikan nenek pun nak dibunuh. Nenek dah la tua dan tak berdaya tapi masih sanggup untuk melakukan perbuatan kejam macam tu.

Lagi satu pasal kes simbah asid kat muka. Nak simbah pula kat perempuan, come on la !! mereka tak cari pasal pun dengan ko tapi ko pulak nak main simbah asid. Pasal kes simbah asid ni aku tak ikut sangat perkembangannya dan apa yang aku harap adalah penjahat ni akan ditangkap oleh orang ramai.

Kalau penjahat ni ditangkap oleh polis, tak best sangat sebab polis ni baik sikit. Bila orang ramai yang tangkap penjahat, masa tu la best sebab orang ramai akan belasah kaw-kaw kat penjahat tu. Tak patah anggota badan, mesti muka hancur teruk kena belasah orang ramai dan part tu la yang paling menarik.

p/s : Sedapnya minum teh tarik sambil baca paper online..
Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails