Isnin, 23 Mei 2011

Blogger Kutuk Penulis Senja Babi

Entri yang sebelum ni ada orang komen dengan kasar mengenai penulis senja. Aku pun lawat la blog dia. Masuk je blog dia, terus je nampak 2 entri yang begitu pedas mengutuk penulis senja dan follower dia. Ni ada petikan 2 entri aku copy daripada blog dia.


Blogger Gila Puisi Nak Mampos Penulis Senja

hahahahaha sape tak kenal penulis senja blogger yang naik dengan penulisan puisi yang macam sampah , ade aku dengar deklamasi puisi dia macam nak pecah telinga aku , tu ke yang best sesangat tu

aku tengok blog kau ni penulis senja macam sampah , tak ade info yang aku nak terapkan dalam hidup , kantoi pulak tu asik layan puisi 24 jam , ko kire entry yang macam tu pembace ko suke ke penulis senja babi ?? .... aku tak suka sangat blog kau penulis senja babi entry blog hannya untuk syok pandai buat puisi hahaha macam ape je kau ni penulis senja , terer ke kau menulis aku tengok macam budak baru sekolah je penulisan puisi tu

ape lagi yang nak di syokkan penulis senja ??? deklamasi macam suare orang tak larat cakap je .. wuakakakkakaa memang la ko ni penulis senja .. sudah la penulis senja .. baik kau duduk layan tv kat rumah tu , tak usah nak syok kau buat puisi , tak ade bagos nye puisi kau penulis senja macam sampah je puisi tu


ini pulak header macam nak berak hahahaa memang blog sampah tu sampah je la bro jangan nak syok dengan blog puisi sampah ko tak layak ko buat puisi baik ko mampos je

siapa peminat penulis senja itulah orang bodoh dan bongok sebab korang nak je bace entry puisi sampah , kalau aku memang tak minat dengan penulisan dia , lebih baik adik aku menulis puisi dari dia ni , dah la puisi sampah syok pulak kasih orang lain pic puisi ceh pic puisi sampah buat ape , ko ingat ko bagus ka penulis senja ....

hahahaaa ingat kau penulis senja aku takkan masuk blog kau , haram aku nak masuk blog kau , cehhhhhhhhhhhhhhhhhhh


puisi sampah tak ade bermanfaat betul hahahaa

Bawah ni ada lagi.


Penulis Senja Babi & Geng

penulis senja bawa geng gilo . nak cari pasal dengan aku ka geng penulis senja babi . penulis senja yang korang puji dengan karya yang macam sampah tu pon korang nak bangga kan ka .. zzzzzzzttt korang pon sampah mau saje bace karya sampah penulis senja tu , aiiiiiiiii aku ade tengok die buat puisi pon macam terhege


UNDANGAN RINDU

Cuba kau dengarkan..
sesuatu dari hati..
semoga engkau tahu tujuanku..
kedatangan ku ini atas undangan rindu..
yang memaksa diriku mencarimu..
hanya dirimu yang dapat ..
membalut lukaku..
bagi diriku kau masih ku kenang..
biarpun engkau sudah pun hidup bahagia..
tapi salahkah ku..melepaskan rindu ..
menatapmu sekadar waktu..
cuba engkau dengarkan ..
sesuatu dari hati..
semoga engkau tahu tujuanku..
kedatanganku ini..
atas undangan rindu..
yang memaksa diriku mencarimu..
hanya dirimu yang dapat membalut lukaku..
bagi diriku..kau masih ku kenang..
biarpun engkau sudahpun hidup bahagia..
tapi salahkah aku ..
melepaskan rindu menatapmu..
sekadar waktu..
tak perlu kau bertanya..
tentang kepiluanku..
tentu kau lebih tau segalanya..
mengapa ku rindu..



wuahahahahaa ni karya ape ni sampah ka ... alolo penulis senja tengok la sikit dalam pemilihan kata tu jangan macam budak baru dok darjah 1

Cuba kau dengarkan..
sesuatu dari hati..

ape tu aku tak bisa dengar penulis senja babi suara hati kau wkwkwkkwkwk nanti ye aku dengar suara hati kau macam mana . tapi rasenye tak usah dengar pon lagi baik sebab suara kau kan macam anjing . deklamasi puisi macam orang tak makan jah hahahaaa

waaaaa lu bawa geng ya penulis senja babi . kau kenape diam babi kau takut ke dengan aku ke ape . atau memang kenyataan blog kau sampah hahahaa puisi tak berkualiti pon kau buat kesian lu . Baik kau buat cerita mak lu main dengan ayah lu . Lebih baik dear dari ko buat puisi sampah hahahaaa

penulis senja babi takut ka hahaha kesian lu dear

Kalau ye pun tak suka kat penulis senja, ko hentam je la dia sorang2. Jangan la pulak sabitkan dengan follower dia. Follower tu hanya follow je dan mereka tak salah apa-apa pun untuk terima kutukan ko tu. Oh ya aku takkan letakkan link blog yang kutuk penulis senja tu. Buat apa lawat blog yang suka hentam macam tu..

p/s : saja kutuk penulis senja sebab nak cari publisiti murahan la tu
Comments
17 Comments

17 ulasan:

cik azeya berkata...

kalau guwe yang kena. guwe udah patah semangat mahu menjadi blogger. -_-

JR Online berkata...

Cara penulisan blogger yg mengkritik tu nampak seperti pesakit kat wad psikiatrik ajer..Jika dia memang pesakit mental, harap Penulis Senja dapat memaafkannya...

blackroses berkata...

bladigol punya orang

JR Online berkata...

Cara penulisan blogger yg mengkritik tu nampak seperti pesakit kat wad psikiatrik ajer..Jika dia memang pesakit mental, harap Penulis Senja dapat memaafkannya...

anamizu berkata...

mcm2 cara manusia nak dpt traffic free ^__^ ketagih BE la tu..hahaha

mad khaz berkata...

entah pape la.

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ish..teruknyer mereka hentam PS?wahh ni manusia ke apa?huhu...

Farierahasanz berkata...

abai kn org camtu . .

bodoh , org nasihat di g hentam kite balek . .

sory to kakitangan hentam org , aku taa termkn ngn hentaman kaw . .

hahaa , n sowry to tuan blog . . melepas kn kegeraman di sini . .hahaa . .

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

ish-ish..ape la org yg hentam tu..suke atilah nak tulis ape dlm blog..kalau JAKI sgt, takyahla bace..demn..

cucu umie berkata...

entj lh..mybe dia bnge kot jadi cm tu..haha abaikan shje,

pneumedic berkata...

letakla link die..nk tgk gak berinformasi sgt ke blog die..dasat sgt ke yang ktuk smpai mcm tu..ish3..paela dengki sgt..

diana berkata...

ayat dia macam tak sekolah saja..
akak tak berapa kenal penulis senja ni..
belum pernah singgah blog dia..
jadi tak reti nak komen..
si pengkritik tu mungkin salah seorang follower blog dia..
sebab tu dia pandai kritik..
jadi kalau tak suka buat apa pi blog orang tu..kan?/

taliff berkata...

Fuh~~Giler kaw...boleh patah semangat klw kono. tapi jadi seorang blogger, bukan selalunya kono puji dan follow, ada kala kena kutuk..Mungkin selepas nie kita sendiri, yang penting hormati je sesama sendiri

kemboja berkata...

kalau nak tegur pun biarla beradap.. mcm la dia tu pndai sgt berpuisi.. bahasa pun macam haprak.. maki2 org, siap babitkan mak bapa PS lg tu.. takat follower je x hangin sgt org baca, tp bila melibatkan mak bapak rasanya si pengutuk ni memg betul2 palui le.. (bahasa sabah) berharap sgt2 blogspot dpt delete blog2 yg mcm ni.. maki2 org suka2 hati jer..

liyana berkata...

pelik-pelik prngai org

nureenina berkata...

haisyh! orang cam2 memang saje nak cari publisiti mureahan.. dy jelez ngan trafik n follower PS yg byk 2~

k.h.a.l.i.l.a berkata...

hmm....ntah la. mungkin die ad x puas hati kat mane2 tanpa PS sedari. tp sememangnye cara die meluahkan ketidakpuasan hatinya sgt2 x betul.

 
Related Posts with Thumbnails