Khamis, 19 Mei 2011

Blog pandai Saiko

Aku suka blogwalking dan baca entri blog yang aku follow. Boleh kata 99.99% blog yang aku follow, aku suka lawat dan singgah untuk meluangkan masa baca entri. Tapi ada 1 blog ni yang berjaya saiko aku dengan entrinya yang agak Pelik, Takot dan Ngeri.

Tiap kali aku nampak tajuk entrinya kat bloglist, aku jadi takot nak lawat dan baca entri dia. Aku ni jenis tak suka sangat baca entri yang seram dan juga ngeri jadi blog dia ni aku agak seram nak masuk. Tapi seram atau tidak aku tetap masuk cuma kadang2 tu aku risau jugak kalau tuan punya blog ni upload gambar yang ngeri.
http://www.laymark.com/i/o/59.gif

Malas nak cakap banyak pasal blog ni. Kalau rasa nak baca sesuatu yang ngeri dan takot, boleh la lawat blog ni :

Comments
7 Comments

7 ulasan:

iniialahaku berkata...

dah lma aku xpi blog tu....aku lupa dia pnya nma pa...

missy ieka berkata...

seram sejuk aku tgok blog die weh.ngeri.loya pon ade.memang tu la 1st,n last aku tgok blog die.huhu..;p

Syazwan berkata...

tak nak la tengok..tak suka ngeri-ngeri!

taliff berkata...

Memang sesuai untuk menguatkan hati orang yang selalu lemah semangat! kekekekekeke...

Fatin Baharum berkata...

ngeri gila kot belog tuh ! T_T apsal gambar die letak ngeri sangat, phew. xnk lah bukak belog gitu..

latest entry : nisa junior ♥

Syuxer berkata...

hahha itu blog "adik" kepada karingeri..

mad khaz berkata...

memang ngeri lah XD

terkojut den somalam

haha :P

 
Related Posts with Thumbnails