Isnin, 23 Mei 2011

Best kena Kencing


Agak2 best tak kalau kena kencing macam dalam gambar kat atas tu ? Mesti la panas dan sakit ati je kalau kita kena kencing kan ? Gurau punye pasal sampai kencing kawan-kawan tak ingat dunia.

Nak bergurau tak apa tapi kena tengok la level gurauan kita tu. Jangan sampai orang lain sangat sakit hati dengan gurauan yang kita buat. Ada orang boleh tahan dengan gurauan dan ada juga yang tak boleh. Risau juga kalau kena kat orang yang tak boleh tahan. Silap hari bulan gurauan boleh jadi pergaduhan.

Apa-apa pun semua ada otak dan akal serta boleh fikir dengan waras. Bergurau biar berpada-pada. Jangan sampai dengan gurauan boleh menyebabkan putus kawan.

p/s : kui kui kui nak gurau apa yer dengan kucing aku ni.
Comments
15 Comments

15 ulasan:

mad khaz berkata...

hahaha,nice bro!

teguran sempoi terbaik :D

waN Mohd Salim berkata...

ish ish ish .. hahahaha meh kencing tuan tanah

Freaky berkata...

mad : hahaha ten kiu broo.. sakit perut aku gelak

penulis : oit jangan kencing aku

kiz berkata...

tip top..mantop... kalau terkena tempias tak per kot..huhu

syaimz berkata...

bad parenting betul binatang tu.haha

Cik Yatt berkata...

gurauan klu berlebihan berdosa..lagi2 mnyebabkan hati org sakt

ZORA berkata...

gurau2 boleh wat padah 2..hahaha

Cik Cempaka berkata...

haha, ni baru betol2 kene kencing..

RUZZEZANIE berkata...

kesiannn dia...hahaha

Syuxer berkata...

hahaha apa bangang pi mandi kat situ..

memang ar gurauan ada batas2 dia kan..:)..gurau time member tengah emo gila..memang cari nahasla..heheh

IZYAN KAHER berkata...

mati2 engat the writer yang kena kencing .. ! :D

btw .. contest time !

do join yaww ~ ..
http://supersapienstory.blogspot.com/2011/05/izyankahers-contest-go-green-guys.html

uncle berkata...

perghhh malang si lembu tu kena kencing free hahaha

HonEyBuNNy berkata...

betul tu...

ila ada jugak kes konon nak bergurau sedangkan mereka xperasan ianya menguris hati org lain n boleh menyebabkan pergaduhan tau..

topijerami90 berkata...

haha,best la 2 mandi shower

Sana berkata...

hey nice sharing thanks.

 
Related Posts with Thumbnails