Sabtu, 14 Mei 2011

Banyak tension

Adui geram betul aku bila duk dalam bilik tak dapat signal 3g dan menyebabkan aku tak dapat online. Sebenarnya aku masih ada line streamyx untuk digunakan tapi buat masa ni adik aku yang sibuk duk buka youtube jadi kalau nak surf pun tak best sangat sebab speed jadi slow sikit.

http://www.laymark.com/i/o/12.gif

Tadi masa lepas magrib dalam pukul 8 lebih aku ingat nak tengok tv tapi tv telah di-cop oleh mak dan adik untuk diorang tonton AF ( Akademi Firdaus ). Aku malas nak tengok tv dan terus setting laptop dan surf internet. 20 minit kemudian pakcik aku datang lawat aku dan tengok aku tengah mengadap laptop.

Lepas tu tak pasal-pasal aku kena ceramah kat pakcik aku. Dia cakap " Ni lah mahasiswa sekarang, mengadap laptop je. Cube pergi tengok tv dan dapatkan maklumat semasa di Tv tu ". Haih sabar je la Firdaus, baru je sampai rumah dah kena ceramah dengan pakcik.

p/s : Kay terkeluar daripada AF ... Tolong bunuh aku dengan alasan aku lihat AF
Comments
4 Comments

4 ulasan:

Nohtakh ujan berkata...

tak layan tv sebab banyak iklan.

Freaky berkata...

da banyak bulan aku x layan. tibe2 rasa nak tgk

no_answer berkata...

pasal AF pun nak maen bunuh bunuh ? hahaha

Freaky berkata...

hahaha gurau je

 
Related Posts with Thumbnails