Khamis, 26 Mei 2011

Bahasa Apa Ni ?

taty itew pegi nenok wayang gambar KARAK.awww.OMG mmg best,shaperw ta tenowwk amatt wugi.hek3.teheeee..sukesuke♥ nyam3.

sob3.sebenarnye die jelesh tat tite tue cbb bf die duduk kelantan hak3.jaoh ta muleyh dating dating acm tite.bwerkkkkkk.teheeeee :)
Lepas baca ayat kat atas, aku ambil masa beberapa minit untuk betul-betul faham apa yang cuba dikatakan. Dasat woo ayat dia, camana la boleh fikir nak buat ayat macam ni. Penin dan tak faham bila sekali harung masa baca. Aku ni jenis nerd dan skima skit, sebab tu lambat sangat nak faham ayat-ayat pelik macam ni.

Kalau ayat macam ni orang panggil apa ye ? Aku rasa ni bukan shortform sebab takde sangat shortform cumanya ejaan lain sikit dan bunyi pun lagi lain kalau sebut dengan betul. Apa-apa pun better bagi ayat skima lagi bagus daripada ayat macam ni. Ayat skima lagi mudah orang faham dan tidak memeningkan orang yang membacanya.

p/s : itew windu kat kekasih ati itew, enie musliana yang adew kat selangor shekarang. wuakakaka
Comments
18 Comments

18 ulasan:

sergeant keroro berkata...

hahaha. bahasa alien XD

tapi bukan dari planet keron,planet lain ni.

senyumSOYA berkata...

yang ni itew x tahu.. adei.. poning baca..hehehhe

Ayied Zudin Hashim berkata...

budak2 kot.. huhu.. mkin bnyk bahase baru skg niew..termasuk saya ..haha!

EmmaSafa berkata...

x silap bhsa rempit....xtau la kt mane rempitnye....

erniemusliana berkata...

awwww itew windu jugeww...awwww..awww...


geli laa. it's not short neither easier to read. hahaha. better be elok elok sikit.

btw, i do miss u. lalalala~~

brat2104 berkata...

bahasa orang pelat.. maybe lidah dia pendek or jari dia yang pendek =p

kiz berkata...

bahasa jiwa bangsa..

Sylangster Pressure berkata...

not amongst one of our native language..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

itew pom windu cangat2 kat boyfie yang dok jaw2 . hahaa XD .. habis rosak bahasa ..

diana berkata...

ni la ciri2 pompuan gedik!

JR Online berkata...

Bila org Melayu sendiri yg merogol Bahasa Melayu, apa lagi nak dikata?

Kei Seichi berkata...

bahasa budak tak pegi sekolah..haha...
tak pon pegi sekolah nak jumpe pakwe je..hahahaha

Nohtakh ujan berkata...

bahase eww eww..

miss.Addin berkata...

haha ! bahasa ntahapapa nama nya :D

shahira :) berkata...

haha, lau anwar hadi kata. ni bahasa eeeuuww! hahaa :D

tulis molek2 lg baik :) kan, kan? haha

rj Etika berkata...

ini bahasa sanskrit ni. hahaha~

Scarlett O'Hara berkata...

Tu bahasa budak2 belum cukup umur yg maish pakai pampers!

daddyzkool berkata...

bahasa melayu lama tu...hehe

 
Related Posts with Thumbnails