Khamis, 19 Mei 2011

Baca cerita seram malam ni

Comel kan kuih kat atas. bulat dan kecik mencomelkan lagi kuih tersebut. Sebenarnya bila aku tension, aku sangat suka makan. Tapi kalau tak tension pun aku tetap suka makan. Tak kisah lah makan apa asalkan ada benda yang nak dikunyah dalam mulut ni.

Tapi bukan semua jenis makanan aku balun. Makanan ringan macam cekedis tu aku kurang sikit selera nak makan. Kalau kuih atau nasi baru la ada ngam nak telan dengan lahapnya. Eh sebenarnya aku bukan nak cerita pasal makan kuih atau makanan ringan.

Memandangkan malam ni malam jumaat, iaitu malam yang seram. em seram sangat ke malam jumaat ni ? ok kalau nak hidupkan mood seram apakata masuk ke 1 blog ni. Entri dia pada malam ni mengenai cerita seram tau. Haa sapa yang rasa berani atau nak baca cerita seram malam ni boleh la lawat blog dia.

Ni link ke blog dia : http://syuxermelankolia.blogspot.com

p/s : baca cerita seram sambil baca kuih kat atas tu
Comments
9 Comments

9 ulasan:

HonEyBuNNy berkata...

merempit sini lak...hehe

ila lak suka amkan cekedis...ngeh3,.

mad khaz berkata...

setuju dengan ila,makan cekedis la best :P

beLLa berkata...

takotla nak bace. lagipun kueh tu tak dpt betol2. ;p

elynn aiza ♥ berkata...

bes jgk lyn cter anto0 mlm2 nyh.. hoho..

Fatin Baharum berkata...

aritu bagi belog orang pandai saiko, xnk bukak, haha ! T_T



latest entry : BE datang lagi ♥

kiz berkata...

tengah lapar ni...tak der apa yg hendak di makan..huu

JR Online berkata...

Bukan semua org pernah jumpa hantu. Hanya mereka yg tak bernasib baik saja pernah jumpa hantu. JR salah seorang drpdnya!!

Freaky berkata...

honey : best merempit :P

mad : jom la makan cekedis

bella : bace je la bella :D

elyn : jangan lupe bace tau

fatin : haha ni x saiko, cume seram je

kiz : g la beli maknan

jr : huhu sy masih bernasib baik

myra yusreena berkata...

suke makan cekedis gakkk! ;)

 
Related Posts with Thumbnails