Ahad, 1 Mei 2011

Ape benda Ni ?

Petang tadi aku pergi ke halaman Google dan aku taip nama blog aku ni Firdaus Life. Kemudian ade keluar senarai link blog aku dan yang peliknya adalah link yang ke 3 tu bukan address blog aku tapi ade ayat daripada entri aku yang sebelum ni.

Aku pon dengan hairan try la bukak link yang ke 3 tu dan keluar macam gambar dibawah.
Yang aku merahkan tu adalah petikan daripada entri blog aku.

Yang paling best adalah aku x tahu pon ni website apa dan kenapa ade petikan daripada entri blog aku kat situ. Tapi sebenarnya tak penting pon cuma aku heran je macam mana entri aku boleh masuk dalam page tu..

Away jalan petang a.k.a Riadah... :P
Comments
3 Comments

3 ulasan:

kiz berkata...

no idealah ...tak berapa faham..hehe

elynn aiza ♥ berkata...

mgkn jgk ad org nk copy cre blog awk.. knonye awk ad website 2.. pdhal xd pon.. kire curi gak la kot.. byse la alam maya mmg sring trjdi bnde2 cmny.. pktaan 'copy' 2 dh sbti ngn org yg xd kje nyh..

rafiq berkata...

ade jugak camni kan. mayb btul kate elynn.

 
Related Posts with Thumbnails