Khamis, 12 Mei 2011

Aku tak suka Anonymous

Selamat pagi ! Hari ni aku bangun awal kerana pagi tadi hujan dengan lebat di Perlis ni. Biasanya kalau hujan orang lain makin tarik selimut untuk tidur tapi aku bangun dengan hairan kerana sangat jarang untuk hujan waktu pagi lebih-lebih di Perlis.

Dalam beberapa hari aku blogwalking kebelakangan ni, ada 3 atau 4 entry yang ada menyebut pasal anonymous user dan kebanyakan entri tu menunjukkan yang mereka sangat tidak suka pada anonymous. Ye la macam mana nak suka kalau anonymous ni asyik menyerang je dan menunjukkan rasa tidak puas hati kepada tuan punya blog.

http://www.laymark.com/i/o/35.gif
Menyerang pula secara tidak professional dan menunjukkan gaya seorang pengecut apabila hanya tahu kutuk itu dan ini serta bajet diri sendiri sangat bagus. Kalau tak puas hati sangat kenapa la mereka ni tak datang jumpa secara berdepan dengan tuan punya blog dan beritahu apa yang mereka tak suka.

p/s : Aku langsung tak suka anonymous...
Comments
6 Comments

6 ulasan:

mas saari berkata...

Mas pun tak suka!
tapi sepanjang berblog ni tak pernah lagilah anon ni komen kat blog..

liyana berkata...

x ske anynomous gk..nk ckp tonjolkn dri..hehe

Kak Rosaliza berkata...

assalam freaky...kat blog akk tak ada pulak anynomous ni....cam tu lh nak tunjuk diri malu pulak, kalo barani tampil ke hadapan kn freaky hehe

Miss Sukasih berkata...

blog saye dah rmai..siap anta komen yg lucah2 lg...siap tpakse wat report bkn kate sekali...dah 3x...biadab x kena tempat...klu berani f-t-f la...

Hishyamuddin berkata...

wohooo..anynomous!!!!!

cik azeya berkata...

saye suke anonymous. bile dia nak menyerang blog saye cik firdaus. haha. (:

 
Related Posts with Thumbnails