Rabu, 11 Mei 2011

Advertlets dan Nuffnang ?

Oh advertlets, jangan la asyik keluar iklan deal macam di bawah..


Aku lebih suka dan senyum lebar jika keluar iklan macam ni :
Ada beza ke dari segi income untuk deal dan iklan macam di atas ? aku sendiri pun tak tahu tapi kalau Nuffnang yang keluar Milkadeal tu kalau klik takde income 25 sen pun. Kene tunggu keluar iklan yang betul macam digi, celcom, HP printer dan bla bla. eh betol ke apa yang aku cakap ni ?

Aku suka guna advertlets sebab income dia berdasarkan impression. Mana blog yang pageview dan trafik tinggi memang sesuai pakai advertlets. Blog aku takde tinggi sangat trafik dan pageview tapi bole la sebab sangat suka tengok income bertambah setiap hari..
Comments
5 Comments

5 ulasan:

Hishyamuddin berkata...

nuffnang ada B.E lagii sdp income..
tapi loni advertlets terbaik bgi aku.haha

Freaky berkata...

haha sama la din.. aku lagi suke advertlets

Arya Putra berkata...

trafik berapa sehari yg layak pakai adverlets ni?

gaung berkata...

owhh ni ke adverlet..boleh cerita lanjut lagi tak pasai ni..kurang ilmu bab bab ni.ee

Syuxer berkata...

adverlets tuh ramai orang kata ada yang x bayar kt blogger..huhu..aku pun cuak ar gak..last2 pakai ajelah nuff janji dorang bayar coz orang kata nuff memang bayar..

 
Related Posts with Thumbnails