Khamis, 26 Mei 2011

Adoiyai Cerita Indon

Lepas lunch aku pergi kat ruang untuk tengok tv, sampai je kat ruang tv dengar adik aku duk kutuk-kutuk pasal cerita yang ditayangkan kat tv tu. Aku yang hairan ni tanya la kenapa marah-marah duk tengok cerita indon ni ? Adik aku kata dia bengang tengok cerita indon sebab banyak sangat duk pusing-pusing roundabout.

http://www.laymark.com/i/o/20.gif

Kata dia lagi, cerita ni dah 3 hari pasal kapal terbang terhempas dan manga nahas terdampar di lautan. Ahli keluarga yang terpisah masih lagi tak jumpa sebab cerita ni duk pusing sangat. Ha ha ha kalau dah pusing sangat cerita ni, baik tak payah tengok, buat tambah bengang je. Tapi aku memang tak suka tengok cerita indon ni kerana aku layan cerita action hollywood je.

Cerita indon ni reaksi muka dia melampau-lampau sangat terutama sekali bila ada part yang suspen, marah dan gelak ketawa. Tu yang menyebabkan aku tak selera sangat nak tengok. Baik tengok cerita korea lagi best. Awek dah la sangat cun, hero pulak sangat kacak. huhuhu

p/s : Bila dah bengang sangat, adik aku tukar channel terus. ha ha ha
Comments
11 Comments

11 ulasan:

nadya e-man berkata...

hahaha...same here...x ske gak tgk cte indon...wat skit hati jek...berbelit2 sgt...boley pening jdiknya...hu3...

| cik azeya | berkata...

cite indon banyak mengaruttt. mencik! hahaha.

sergeant keroro berkata...

asyik duk ulang2 benda same jek. haha

Adeela Oh Lala berkata...

haha, mmg pun . bukan best sgt pun cite indon . malaysia ni cita indone nak beli. artis indone pun byak femes kat mlysia, pastu geng indone pun blmbak kat malaysia. mcm haram je dok bg diorg masuk negara kita .

Anyez Nasri ツ berkata...

drama indon lebeh bnyak dari movie melayu kita . argh . muak betul . smpai-kn tk thu nk tngok ape .

kiz berkata...

haha...aku lebih rela layan cerita kartun / anime sekarang..

mas saari berkata...

alah....akak suka cite indon! huhuhu

cucu umie berkata...

kuikui..ayie lyn jer cerita indon sebb dekat rumah dpt channel indon 4..haha rumah dekat dgn area indonesia..sng dpt channel..huhu

Mohd Ridhuan berkata...

aku duk layan cite indon ni....
satu family duk tgk...
hehehhehhe

waN Mohd Salim berkata...

hahaha aku layan je la yg ade .. hentam jer

raima berkata...

raima dh penat tgk crite indon -_-''

bhahaha, mak,tolonglah brhenti tgk crite indon ye mak^^

 
Related Posts with Thumbnails