Jumaat, 22 April 2011

Teh ais 3 Lapis ?

Alhamdulillah full report dah siap buat dan sebanyak 16 muka surat untuk laporan mini projek kali ini. Sebenarnya aku dah siap buat laporan dari tadi lagi cuma baru sekarang nak tulis kat blog. Pagi ni dalam pukul 9.30 aku pergi makmal untuk kerja kemasan kali terakhir sebelum pembentangan pada waktu petang nanti.

Dan sekarang aku baru saje pulang daripada makmal. Pasal projek x yah citer la ye, bukan menarik pon untuk dibaca, buat tambah pening kepala je. Ok semalam lepas siapkan laporan projek, aku pergi minum2 kat 1 kedai ni. Kawan aku ada la order air teh 3 lapis dan aku x pernah pon dengar nama minuman macam tu.

Sampai je minuman kat meja, camni la rupa teh ais 3 lapis tu.

Comel kan rupa minuman ni.. Rasa die tak yah cakap ah.. Memang masyuk ah dan sangat sedap woooo !!! Tapi aku x order pon, aku cube sket je yang kawan aku.

Lepak2 kat kedai sampai pukul 3 pagi dan lepas tu aku pun pulang la ke rumah. Sampai di rumah, aku sangat terkezut melihat gelagat kawan aku yang sangat pelik seperti dalam gambar di bawah..

Bleckk jangan la tido atas meja tuu... aku tau la tensen dan pressure dengan exam tapi jangan la sampai tido atas meja... :D

Ok la mahu siap2 n mandi sebelum semayang jumaat... :)
Comments
5 Comments

5 ulasan:

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

teh ais 3 lapis? Akak tak pernah dengar.. yg putih tu apa? Aiskrim?

Emilia Emira berkata...

peminat setia teh ais nie..ee geram rasa nak try juga!

ezzyra berkata...

hahah...bleck jadik monyet 2...haha

Freaky berkata...

miss : yang putih tu susu kak. sy pon first time cube.

emilia : haa tunggu ape lg cepat order.

azi : kesian bleck tu

Azreen Shafila Abdullah berkata...

bandung 3 layer pom best..

gmbr kwn tu mmg klakar.. :D

 
Related Posts with Thumbnails