Isnin, 4 April 2011

Sms Yang Tah Pape

Daripada : 229190001129

RM0.00 : Tonggek > Sori kalo m'ganggu ? Sye wawa nak cari kwn baru kat sini kalo ada yang sudi la ? :)

Freaky baru je terima sms ni daripada nombor di atas. Sebelum ni memang dah banyak kali terima sms macam ni tapi kali ni sangat kelakar kerana nickname yang digunakan adalah TONGGEK .. Macam dah takde nickname lain je, bagi la nickname yang best sket ke. Baru la ade rasa nak mesej gak tapi Freaky tetap takkan mesej. Habis kredit je layan sms yang tah pape ni.

Hari ni hanya ada 1 kelas je sebab 1 lagi kelas Pensyarah takde. Jadi hari ni agak lapang sket tapi sket je la kerana kerja yang tak siap masih banyak lagi dan masih ada 2 minggu untuk menghadapi Study Week kemudian minggu peperiksaan pula.

Suasana dan debaran musim peperiksaan akhir semester sudah mula terasa tapi perkembangan study masih lagi x ok. Tak tahu la bile nak ok sebab Self Motivate takde dalam diri ni. Mungkin kene cari ikhtiar lain agar semangat dan keyakinan untuk study tu muncul awal sebelom terlambat.

Malas nak tulis banyak, nak bw lak pasni. Lepaskan tensen dengan bace entry blog yang lain :)

p/s : Cuaca di Perlis kembali panas terik setelah mengalami banjir yang dasyat sejak beberapa hari yang lepas.
Comments
9 Comments

9 ulasan:

FahmiE berkata...

sms apa plak??

Kak Rosaliza berkata...

huhuhu sape lh nak ngorat freaky tu, ada ati dia heheeh.

study rajen2 kejayaan ada di unimap tu, sib baik banjir tak lama kan

nelly berkata...

haha ..jangan dilayan ~
jimat kredit ..
=p

Freaky berkata...

fahmi ; aku pon x tau sms ape ni

kak : hehe x tau la kak.. robot kot

nelly : x penah layan pon

Ct Aja berkata...

buat xtau jerk..lame2 da bosan die bhnti ar2...hehheheeeee, ramai pminat ni...

Freaky berkata...

haha memang ignore pon mesej yang tah pape ni

Mel © berkata...

haha..best tu..layan jer..isi mse lapang..

entri terkini (Youtube)Video Usop Wilcha di ABPBH 2010

Freaky berkata...

haha betol tu mel

Tanpa Nama berkata...

nk tanyer... sms tu termasuk kite kan yg daftar dlm group tu?

 
Related Posts with Thumbnails