Ahad, 10 April 2011

Senyum :)

Bila buka Fb je dapat tengok gurl yang senyum dengan menggelembungkan pipi, buka tagged pon dapat senyuman yang sama, buka Twitter pon macam tu jugak, buka blog lagi la makin menggelembung pipi tu.

Mungkin jadi trend kot wat senyuman menggelembungkan pipi camtu. Freaky pon ade nak tayang gambar Freaky senyum macam diorang gak... amacam ok x ?
hahaha gile tol

Muke bajet yang melampau.
Sape yang nak lempang muka ni, amat dialukan.
Comments
13 Comments

13 ulasan:

zora berkata...

bise la...posing itu pnting...hahaha..comel jugak ye gmbar kamu 2..:)

Sca Ndx berkata...

heheh. bagi awek kau doe gambar ni.

Emilia Emira berkata...

haha trend sekarang kot amek gmbr cmtuh

ezzyra berkata...

meh aku tolong..haha

| cik azeya | berkata...

tak cukup kembung lagi ni freaky. :P

cinonex coreyan berkata...

aku tak nak lempang..aku nak stalat ats dahi laju2??boleh x??..just joking..peace

dwaty berkata...

hahahahaha... cam tak jadi jer.... mintala tolog awek ajar....

waN Mohd Salim berkata...

ahaksssssss meh kawe lempang meh .. ekekek jngan marah .. nnti kene juaL

any way sye follow awak thnks erk

Freaky berkata...

zora : haha thanx zora

sca : dah bagi kat die dah bro

emilia : trend skang ye ?

azeya : nanti kembungkan lagi.

cinonex : haha stalait pon bole

dwaty : nanti nak minta tolong dengan eny


wan : lempang pon x po

fay berkata...

burok doe~~ aku nak lempang boleh??.. dah2 tukar gambar fb yg dulu lg smart.. hahaha

Freaky berkata...

hahaha x mao tukaaa

i am S!L4H.. berkata...

tu mcm mengecut je. hakhak

Zul Fattah berkata...

haha..memang seram r muka ko cam tu

 
Related Posts with Thumbnails