Sabtu, 16 April 2011

Penat + Study


Segmen Ben Ashaari dah pun join walaupon aku tak pernah pon jawap soalan yang die bagi dalam segmen. Tapi komen tu ade la jugak bile ade entri yang menarik perhatian aku. Ok semalam ade buat pasal entri Geli Iklan Nuffnang dan ramai yang salah paham mengenai entri tu.

Ada yang kate entri tu melucas, sebenarnye aku bukan maksudkan benda lucas tapi sesuatu yang meloyakan seperti *Shit . Tapi mujur la jugak ade beberapa orang yang faham ape yang aku maksudkan dalam entri tu.

Minggu ni UniMAP dah start study week dan aku masih terkapai-kapai untuk tidak study lagi. Lagipun esok ade test Analog 2. Nak masuk study week pon masih ade test lagi tapi bagus la jugak sebab kalau takde test, memang x kan study la jawabnya.


Petang tadi aku sangat penat dan masa waktu maghrib, aku mandi sambil letakkan kepala bawah siraman air. Masa mandi tadi, aku rasa aku terlelap sekejap kerana tibe2 aku terdengar ade kawan sebut nama aku.


Sekarang dah segar bile lepas mandi dan jap lagi kene study. Esok petang ade test Analog 2 and wish me luck ok ?
Comments
7 Comments

7 ulasan:

kiz berkata...

gud luck..masa mandi pun tertidur..?? huhuhu

Ct Aja berkata...

Good luck ...

rafiq berkata...

ok. gudluck!

zaty luvlianncezzz berkata...

go0d luck..eyy..

Need ur help..perlu pandangan seriussss---->
my 1st cerpen

zaty luvlianncezzz berkata...

go0d luck..eyy..

Need ur help..perlu pandangan seriussss---->
my 1st cerpen

Izzati Mustaza berkata...

goodluck tau! do ur best okay. :))

Freaky berkata...

kis : thanx. ha ah aku tdo masa mandi

ct : thanx

rafiq : thanx bro

zatu : thanx

 
Related Posts with Thumbnails