Jumaat, 15 April 2011

Minggu Tension


Minggu ni gile sibuk dan tension. Lepas tu pulak dalam study week pon masih ade test , repot projek, present projek dan macam2 lagi. Kalau study week pon masih sibuk, tang mana nak study ? Ditambah lagi dengan masalah peribadi yang tah ape2 sekarang membuatkan fikiran hampir buntu. Rehat tak cukup, makan x selera, tido x lena dan banyak lagi yang aku alami minggu ni.

Walaupon fikiran dah jem, mujur la tadi ada roomate matrik post kat fb dan mampu membuatkanku senyum.

" ko da tgk belom battle los angeles?sedap shit weyh!! xlama kluar fast n furios baru-FAST FIVES harap dapat tgk skali hehehe "

Haha ayat yang penuh semangat daripada beliau dan aku tau die pon rindu nak tengok wayang same2 aku dengan muke excited dan kagum terhadap filem kategori Action. Kami memang penggemar cerita action, bile tonton je mesti dapat rasa adrenalin seolah-olah kami pula yang ada dalam cerita tu.

Sekarang malas nak citer pasal masalah yang serabut. Yang penting hepi dan cube siapkan ape yang patut secara perlahan-lahan. Kawan2 sume pergi mandi kolam air panas untuk lepaskan tension dan merehatkan badan sebelum minggu peperiksaan tiba. Aku pula duk kat rumah mengadap laptop dan bace blog je...

p/s : suke banyak masalah dan kerja sebelum menghadapi cuti yang panjang 4 bulan nanti :)
Comments
7 Comments

7 ulasan:

Hishyamuddin berkata...

sabor2..ak pon sma gop..

Caythrine Amanda berkata...

xmao tension2. nanti lagi serabot kepala tuh..rileks n cool ok...^_^

Freaky berkata...

din : sabo doh ni.. :(

caythrine : ok da cool.. thanx

zora berkata...

bise la 2 kwan..kate pelajar..mmng tak lepas dri 2 sume...:)

JR Shoppe berkata...

Bila dah kerja nanti Freaky akan sedar walaupun tension ketika study, tapi lebih tension ketika kerja. Tension seumur hidup sampai bersara pulak tu..Ketika itu selalu berfikir betapa indah di zaman pengajian...

ezzyra berkata...

mmg sgt tension...huhuh...mcm2 bnda x setel lagi...papepon,hadapi la dgn tenang...senyum selalu...ahak...ahaha

Freaky berkata...

zora : btol tu tapi tension gak

jr : tension seumur hidup ? dasatnye jr

azi : haa btol tu azi.. ilek2 sudah

 
Related Posts with Thumbnails