Rabu, 20 April 2011

Luahan Tension

Beberapa hari ni kepala aku jadi serabut sangat. Ditambah lagi dengan esaimen, keje dan study yang sangat banyak sampai selera untuk makan dan tido pon terganggu dengan teruk. Aku dah tak tahu nak luah kat mane sakit kepala aku ni jadi aku tulis la entri ni.

Biasanya kalau ada masalah, kite akan berkongsi atau luahkan kepada orang yang rapat dengan kite seperti ibu bapa atau kawan2 tapi aku ni pelik sikit. Segala masalah yang aku alami tak pernah atau boleh kate sangat jarang untuk diluahkan terutama sekali kepada ibu bapa.

Aku lebih suka pendam masalah dan hadapi sorang2. Kalau tension pon maknanya tension sorang2 je la jawabnya dan padan muka aku. huhuhu... Sebenarnye aku tak tension dengan peperiksaan tapi dengan keje yang sangat banyak dalam study week ni.

Kadang2 yang buat aku paling serabut adalah bila orang tak paham yang aku sangat sibuk. Aku gagal kawal emosi bila tengah serabut dan kalau ade yang terluka di hati sebab aku gagal mengawal emosi, aku minta maaf banyak2. Cume tolong la paham yang aku betol2 sibuk. Lepas habis sume ni insyaAllah akan kembali seperti asal dan emosi aku akan stabil balik.

Pada yang drop link di shoutmix pula, aku minta maaf banyak2 sebab buat masa ni memang tak sempat nak balas jejak. Aku dah letakkan 2 shoutbox kat page tu supaya boleh tengok dan balas balik jejak anda semua. Nanti kalau free akan ku balas balik jejak anda semua.

Kepada Uncle yang selalu berkunjung ke blog ni, saya nak ucap selamat kembali :) Dah lama x berkunjung ke blog Uncle di SINI dan kali terakhir masa nak pergi sana, tibe2 ade keluar Blog not Found. huhuhu...
Comments
6 Comments

6 ulasan:

Hishyamuddin berkata...

sabr2..dkt2 nk hbs sem mmg semo jem..huhu

kAmi dAn mEreKa berkata...

exam je, pergolakan emosi berlaku,
bese la tu, keh keh =)

Ct Aja berkata...

jgn tension2 k...luangkan ckit masa utk hburan bg ilang tnsn cm tgk wyg, shppng ke...

Freaky berkata...

din : tengah sabo la ni din :)

kami : exam x kesah, keje banyak yg kesah

ct : haha takde masa nak shoping dan tgk wayang masa ni

Freaky berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Freaky berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
 
Related Posts with Thumbnails