Isnin, 18 April 2011

Kurang update


Trafik blog menurun sejak kebelakangan, Sape suruh x update entry yang menarik dan x blogwalking sangat. Peperiksaan dah makin hampir tapi yang duk amik kesah adalah trafik blog pula. Dalam masa 3 minggu ni aku akan kurang update blog sebab nak tumpu pada exam yang agak killer pada semester ni.

Selain kurang update, blogwalking pon mungkin jarang aku lakukan dan kalau sempat mungkin ade beberapa blog yang aku lawati. Ceewaahh aku bagitau sume ni macam orang penting plak. Pada hal saje je syok sendiri tak tentu pasal.

Esok ade labtest Micro Processor pula pada pukul 10 pagi. Nasib baik pukul 10, kalau awal macam 8 pagi tu konpem mate masih berat nak buka untuk pergi ke lab. Buat masa ni aku memang takde idea langsung ditambah dengan rasa dahaga yang amat. Rasa macam nak pekena milo ais atau nescafe ais je malam2 macam ni.

K la mahu buat kerja dulu. Wish me luck for micro processor test tomorrow :)
Comments
4 Comments

4 ulasan:

kiz berkata...

dahulukan mana yang penting .. tak gitu

Mohd Ridhuan berkata...

gudluck r...

Freaky berkata...

betol tu bro. aku nak dahulukan study :D

Freaky berkata...

thanx ridhuan

 
Related Posts with Thumbnails