Sabtu, 16 April 2011

Geli Iklan Nuffnang

Tadi masa usha blog ade nampak iklan nuffnang macam kat bawah. Aku tengok macam ade benda yang x kena je dengan iklan makanan kat bawah ni. Camana nak kate ye ? emm sebenarnye gambar kebab 2 ketul yang panjang tu agak menggelikan aku la.

Aku tak tahu la kenape mata aku nampak kebab tu tidak menyelerakan. Mungkin kerana rupa die yang panjang tu kot. Kalau die buat bulat macam daging beger tu mungkin aku jadi berselera.

Cube pandang gambar iklan tu jauh2... nampak macam ape ye ? Malas la nak tulis kat sini tapi memang agak meloyakan la. Otak aku tak tafsir 2 ketul kebab tu sebagai daging kebab sebab rupa die sangat pelik...

Anyway takde ape sangat pun, saje nak merepek je ni. Harap2 nuffnang x marah aku duk komen iklan company die. hak2

p/s : Pasal iklan ni pon nak kecoh :P
Comments
9 Comments

9 ulasan:

Inchik Eman berkata...

AHAHAHHAA!
agak ahh.
:p

FahmiE berkata...

18sx..hahaha

ADfeez berkata...

hahahhaa.. lucasss lucassss :P

cik azeya berkata...

eee ni boleh makan ke? -_-

kAmi dAn mEreKa!! berkata...

keh keh, tak selera nak makan, =)

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

ha'a... saya pun tetiba bersetuju dgn awak.. ya tak ya kan. Silap la org yg deco makanan ni, baik2 org nak makan jd pikir benda2 lain plak (bukan 18sx ye.. I tgh pikir benda lain yg sungguh meloyakan tekak).

Hafidzah Hafidz berkata...

hahahaha..adoi, pecah perut..mmg meloyakan..tak de selera terus hahak >.<

Hishyamuddin berkata...

hahaha..mcm2 la

Freaky berkata...

eman : hahaha

fahmie : mane de 18sx laaa..

ad : mane ade lucas.. adess

azeya : makan la kalau nak

kami : jangan makan tau

miss : memang meloyakan la makanan ni kak

hafidzah : huhu sangat loya kan

syam : hak2 best tu din

 
Related Posts with Thumbnails