Sabtu, 30 April 2011

Hilang ke Mane ?


Aku selalu juga tengok bloglist kat blog aku dan aku dapati setiap bulan pasti berubah. Maksud aku yang berubah adalah, kalau dulu selalu je nampak nama blog die post entri tapi sekarang dah tak nampak langsung. Keadaan macam ni berlaku untuk setiap bulan dan dengan blog yang berbeza.

Aku pon masuk la ke Dashboard dan usha blog yang aku follow yang dulunya sering publish post dan terpapar di bloglist aku. Bile aku klik je dan tunggu jap, yang keluar kemudian adalah " Blog Not Found " . Aiseh patot la dah lama x nampak entri rupa-rupanya blog pon dah takde.

Aku pon try la cek Dashboard tu dan ade la dalam belas-belas juga blog yang dah jadi Not Found. Aduss x sangka orang yang aku follow masa aku mula2 berblog dulu dah padam blog die dan sebab ape di padam aku pon x tahu. Mungkin ade sebab-sebab yang munasabah dan logik mengapa mereka buat macam tu.

Yang paling best pengalaman aku sebagai pemerhati di blog orang adalah mengenai hubungan cinta... Maksud aku masa die ni single, sangat aktif berblog. Tulis entri itu dan entri ini. Bile ade pasangan terus senyap dan x tengok blog. Pastu bile dah break kembali berblog dengan entri yang penuh syahdu dan perasaan... Haiyaaaa...

Hahahaha gile jahat aku buat pemerhatian, kang x pasal2 aku pula yang jadi macam tu. ngeee :)
Comments
6 Comments

6 ulasan:

Emilia Emira berkata...

hahhaa blog ikut musim tuh

SaYraH WonDerLanD berkata...

erm ke orang tu tukar nama blog dia wei? kadang2 mcm tu..

Freaky berkata...

emilia : lepas abis musim terus ilang

sarah : kalau tuka nama, link masih kekal sarah

eqbalzack berkata...

abg eq hilang sebab PhD buat abg eq kena slow down blogging...
baru abes exam semalam, so boleh jalan2 blog kwn2...

kAmi dAn mEreKa berkata...

kdg2 blog not found slalu je jadi,
bukak lagi skali baru boleh, ;)

Freaky berkata...

eqzal : ooo bz dengan phd rupanye. lepas ni bole tgk bro update entri selalu

kami : dah bukak banyak kali pon sama je.. huhu

 
Related Posts with Thumbnails