Ahad, 24 April 2011

Ggrrr Milo Ais !!!!

Fuh petang tadi dah la tido agak lama lepas tu dalam pukul 4 baru nak lunch dan minum milo ais. Sebenarnya aku ni jenis x boleh minum milo ais. Kalau minum jugak, dalam kurang daripada sejam lepas tu akan jadi sangat mengantuk dan memang wajib nak tido.

Pukul 5 aku terus tido dan bangun pukul 7 lebih. Rasa geram sangat kat diri aku kerana pergi minum milo ais yang menyebabkan aku tido dan x study petang tadi. Sekarang dah ok dan dah banyak minum air masak kasi lawan kesan milo ais petang tadi.

Jap lagi aku nak study pula. Esok dah start peperiksaan kertas Micro Processor dan kepada pelajar unimap yang amik paper ni, aku ucapkan gud luck :) .. Kepada pengunjung yang datang daripada blog Ben Ashaari dan sudi follow ( ada dalam 12 orang follow ) , aku akan folow balik korang dalam masa yang terdekat. Minta maaf banyak2 sebab x sempat balas jejak akibat daripada musim peperiksaan.

p/s : kenapa badan aku beri kesan mengantuk terhadap milo ais ????
Comments
5 Comments

5 ulasan:

| cik azeya | berkata...

gud luck pakcik freaky. ngee

esok dah start paper eukaryote diversity,

huu takot. =.=

rafiq berkata...

ko dah set yg milo ais akn bg kesan ngantuk kat ko. tu yg die jadi tu. cube set milo buat ko segr. mesti segar sepanjang hari.

MiZi berkata...

weh milo ais la best... sedap wooo

Sekian Lama Akhirnya Menulis : Senyum

ezzyra berkata...

nk g cari milo ais jap..haha..

Freaky berkata...

azeya : thanx :)

rafiq : x set pon. memang aku jadi ngantuk pas minum

mizi : hahaha memang sedap tapi buat aku mengantuk

azi : haha g la cari azi

 
Related Posts with Thumbnails