Jumaat, 15 April 2011

Follower 2 Ribu

Tadi waktu petang ade terlelap sekejap, maklum la cuaca yang panas terik di Perlis tibe2 jadi mendung dan hujan pon turun dengan lebatnye. Lepas tu tibe2 terjage daripada terlelap dan fikiran agak mamai sket.

Bangun je terus capai laptop dengan keadaan mata yang agak sepet. Bile dah depan laptop, mesti la kene lawat blog ni dulu. Mane la tau dapat banyak komen ke, Traffic blog tinggi ke atau macam2 lagi la.

Bile dah siap loading, tengok kat Follower dah mencecah 2001... betol !! 2001

2001
follower :D

Rasa agak terkejut dan x percaya jugak la bile tengok angka yang besar tuh. Disebabkan aku x percaya dengan angka yang dilihat tu, aku gosok mate aku laju2 dan tengok semula angka tadi.

Rupanya angka sebenar adalah 201 je. Ni mamai punye pasal la sampai angka 2 ratus pon boleh jadi 2 ribu. Anyway Follower dah sampai 200 pun dan nak ucap terima kasih banyak2 yang sudi follow tu :)

p/s : Bile la agak2 nak cecah 2000 tuh ? hahaha mimpi je kot :P
Comments
8 Comments

8 ulasan:

nelly berkata...

tahniah2 ...^___^

anamizu berkata...

tahniah dah sampai ratus2 ^^
insyaallah nti cecah ribu riban pulak kan..hihi ^^

kiz berkata...

haha..mamai laa ni..tak per..akan sampai juga suatu hari nanti

sueRAFE berkata...

tak mustahil :]

rafiq berkata...

folower tk penting. yg penting masyukkk.

Freaky berkata...

nelyy : thanx nelly

anamizu : thanx anamizu

kiz : insyaAllah sampai

sue : tak tau la. cm x yakin je

rafiq : haha tol tu bro..

Hafidzah Hafidz berkata...

eheh~ lebih kurang je tu..tambah angka 0 lagi hehe =) lama2 t naik je =)

Freaky berkata...

nak tambah angka 0 lg satu tu yang susah

 
Related Posts with Thumbnails