Sabtu, 30 April 2011

Dengki Tau !!

Selamat pagi !! Sebenarnya aku tak cukup tido kerana tadi tido lambat duk jalan2 ke blog Ben Ashaari yang mana die sendiri pon dalam pukul 3 pagi masih tidak tido. Aku jalan2 kat blog die sebab nak bace entri die yang lama untuk bagi aku idea tulis entri.

Pagi ni aku takde ape nak cakap sangat cume aku agak jeles dengan budak2 zaman sekarang yang kecik2 lagi sudah mempunyai handphone yang canggih. Baru je sekolah menengah dah ade telefon yang boleh touch screen. Tang mana dapat duit beli handphone tu pon aku tak tau tapi konpem la duit father and mother kan ?

Tapi tu semua aku tak berape nak kisah sebenarnye ( ayat cover ) . Lagipun diorang tu setakat main handphone yang kecik je, aku dulu masa umur 6 tahun dah pandai main komputer, tu pon dengan menggunakan Windows 95. Ha main komputer dengan main handphone mane lagi power ?

Ok ade ayat berunsur riak di atas. Kalau la budak2 zaman sekarang pakai handphone yang touch screen, nanti besar anak aku akan pakai handphone ape pula ye ? Adakah handphone yang mempunyai imej hologram 3d seperti dalam gambar Star Wars di bawah ?

Amboi aku dah jauh mengelamun sampai fikir handphone ape anak aku akan guna nanti. sepatutnya aku kene fikir untuk didik anak supaya menjadi insan yang baik dan beriman...

p/s : Study tak habis lagi ade hati nak fikir pasal anak :P
Comments
6 Comments

6 ulasan:

.digital kelok berkata...

haha. lepas ni aku nak try beli henfon berhologram plak ar..keke

Freaky berkata...

bole je tapi x tau la kuar taun bile.

Far8 budak baik berkata...

melampau ni nak hp
sedasyat mcm tu..
haha takpe..nnti mesti ada gak ekk

Freaky berkata...

haha melampau sangat ke ? biasa la ikot zaman kan

ezzyra berkata...

bdk2 zaman sekarang...zman kita dulu ssh kot nk dpt sume 2.

Tanpa Nama berkata...

–éHola!

Que palabras... La idea fenomenal, admirable
http://easyddl.cz.cc/
Socco

 
Related Posts with Thumbnails