Sabtu, 23 April 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

Untuk info, klik SINI

Ok skang nak jawab soalan daripada bro Ben pula. Siapa yang mempengaruhi anda membuat blog ? Sebenarnya takde siapa2 pon yang mempengaruhi atau memberi cadangan supaya aku membuat blog. Tujuan asal aku membuat blog adalah untuk menceritakan masalah yang aku hadapi dalam hidup dan dari situ aku akan cube selidik masalah tu dan cuba untuk selesaikan. Tapi masalah tak datang kat aku pada tiap hari jadi aku tuka blog ni kepada sesuatu yang peribadi yang aku tulis mengenai Aktiviti harian sebagai pelajar UniMAP, perasaan aku, kadang2 makan dan minum, sesuatu yang berkaitan dengan komputer.

Soalan seterusnya pula, Siapakah sumber inspirasi anda ? First time aku agak ketagih bace blog adalah blog Kekasih aku dan masa tu aku tengah jadi Stalker kepada die. Lepas tu bile aku ada blog sendiri, aku jadikan blog kekasih aku sebagai tempat rujukan atau inspirasi untuk mencari idea berblogging. Sampai sekarang aku masih guna style blogging die dan memang die merupakan sumber inspirasi aku.

p/s: Jom Join :)
Comments
19 Comments

19 ulasan:

~C-K-K~ berkata...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

solo molo berkata...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

nelly berkata...

gegar sini !

fuuyooh berkata...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terpaksa

anismelon berkata...

salam perkenalan dari segmen abg ben..#3 no 13..:)

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L berkata...

singgah minggah.. salam kenal..
^_^

aza berkata...

dtg dari segmen abg ben
:)
salam ukhuwah dari aza

MamaLieza berkata...

bw here. Salam Perkenalan.

TetikusMerah berkata...

salam perkenalan...
dtg dr blog abg ben...

Puteri Kasih berkata...

singgah dah blog Abg Ben...jemput singgah ke blogies ku juga yer

Semanis Mulut By Puteri Kasih ;)

nurul nadia nasir berkata...

auucaakk!salam singgah dari blog BA!keep in blogging yeah

Syuxer berkata...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

mas saari berkata...

salam singgah n follow sini!

Mas dtg nak intai2 siapakah sumber inspirasi anda dalam berblog..

osHin berkata...

salam singgah dari segmen incik ben

nana riduwan berkata...

singgah dari belog BA!!
salam kenal.. :)

Cik Cempaka berkata...

Hai hai..

saya suker..saya terjah

saya dengki..saya tak sempat join..

zacky ~786~ berkata...

dtg sini

amny berkata...

salam kenal dr blog bro benn..

amni folo sinii..^^

mai la ke blog amnii.

http://limelog.blogspot.com/

Lulu caldina berkata...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

 
Related Posts with Thumbnails