Jumaat, 29 April 2011

Ape Punye Citer Ni ?

Bila mengadap facebook je, macam-macam ragam manusia boleh tengok. Yang paling best bile ade orang yang tuka nama asal kepada nama artis dan buat status yang agak mengarut. Aku pon jenis layan je dan bile bace status fake artis ni, rasa nak pecah perut pon ade juga.


Adesss status ape yang kau tulis ni wahai nora danish.. hahaha

Ok malam tak leh gelak sangat, nanti habis semua ilmu yang belajar hilang. Malam ni aku ingat dapat la merasa sejuk sket sebab petang tadi kan panas sangat. Rupa-rupanya bahang yang siang tadi pon masih terasa di waktu malam.

Tapi mujur la sekarang dah sejuk, yang aku rasa panas masa aku pergi dinner tadi. Jap tadi ade terbace entri yang best kat sebuah blog, die cakap pasal personal entri / personal blog x kan dapat sambutan kerana isi yang ditulis tidak begitu menarik dan membosankan.

Well bagi aku itu semua bergantung kepada gaya penulisan sama ada menarik atau pon tidak. Kalau blogger tu pandai memberi sentuhan dalam penulisan, cerita pasal ayam dan itik pon pasti akan jadi menarik untuk dibace.

Kalau betol pon x suke mengenai blog / entri personal, jangan la sampai tulis macam tu. Kesian pula bagi yang buat blog personal. Even aku sendiri pon lebih kepada personal tau... Tapi kalau memang dah tak suke jangan la bace dan tak payah la follow. kan ?
Comments
11 Comments

11 ulasan:

rafiq berkata...

first!

cerita pasal fb jugak.
tah* nora danish tu wangi ke nak kena bgtau.

jadi rebutan kot!

Freaky berkata...

hahaha aku x tau la nak gtau bro.. hahaha saket perot aku duk gelak

Auji Fassya berkata...

takpasal2 name ND jadi mangse.hahaha

Freaky berkata...

haha tu la pasal.. kesian ND

Emilia Emira berkata...

hahaha tak pasal-pasal buat status mcm tuh kan..lawak weyh!

Cik Cempaka berkata...

memang nyampah ngan orang yang guna nama artis nie..bila nak cari artis sebenar, punya lah susah

Republic Aku berkata...

aku rasa dia rasa istemewa kot ,bila peminat dia tahu dia pandai terberak...hehe

| cik azeya | berkata...

nak tukar name kajol la. bole? haha

CahayaCintaIlahi berkata...

owh awak baca entri tu katne? nak baca gak .. hehe tapi tula sng cite .. manusia ni mmg suka dengki mendengki i like ur word

kalou memang dah tak suke jangan la baca dan tak payah la follow tats rite..

org tu cemburu je sbb tu dia kata dia tak suka.. ceh tetibe terasa hehe

Freaky berkata...

emilia : haha memang lawak gile

cempaka : lorr seronok la tgk orang nyamar artis ni

republic : haha peminat die akan terharu

azeya : kajol pon bole.. wat status pelik jugak

cahaya : ade la terbace kat 1 blog ni tapi tayah la gtau link.. cian plak die.. biarkan die dengan dunianya

Tanpa Nama berkata...

Hola
No sois derecho. Soy seguro. Discutiremos.
http://easyddl.cz.cc/
Boldy

 
Related Posts with Thumbnails