Rabu, 2 Mac 2011

Panas sangat

Salam. Skang baru je balek dari kelas dan macam biasa negeri bahagian utara ni masih lagi mengalami cuaca panas. Kan best kalau cuaca panas macam ni dapat mandi kolam renang macam dalam gambar di atas atau pon mandi air terjun yang sejuk lagi dingin.

Kalau setakat mandi air paip ni je, air pon dah hampir sama nak panas dengan cuaca kat luar jadi kalau mandi pon rasa cukup x sedap.

Haih pape pon setakat ni hanya bole mimpi je nak mandi kolam atau air terjun. Maklum la nak pergi pon kawan2 sume bukan nak ikot. kalau mandi sorang je pon lagi x syok, x de keceriaan dan hapening masa mandi tuh.

p/s : mahukan kesejukan :(
Comments
9 Comments

9 ulasan:

SaYraH WonDerLanD berkata...

tu laaaaaaa!
aku ajak keluar memanjang sibuk. Metang2 la skang org yg busy , aku n atie ajak je ada jer la keje ko

nelly berkata...

Cuaca panas sedap makan cendol ~

huNNy berkata...

abc pon sedap jugak tyme panas2 ni...hahaa

Freaky berkata...

sarah : da memang sibuk la sarah. kalo free memang aku kuar dengan korang

nelly : hak2 makan cendol sedap

hunny : abc kurang suke

| cik azeya | berkata...

bestnye kolam renanggg. huhu

Anyez Nasri ツ berkata...

ipoh maintain panas . hijau se-kerat je ! be-tmbah panas . air dalam kolah pun tk sejuk mane :'(

nelly berkata...

sedap o0o ..
nyum2 ..

haha

JR Shoppe berkata...

Cuaca panas tak per...jgn hati panas...

Freaky berkata...

azeya : memang best pon

anyez : skang mane2 pon panas

nelly : cendol memang sedap

jr : bile cuaca panas bole sebabkan hati panas gak jr

 
Related Posts with Thumbnails