Ahad, 6 Mac 2011

Oh Analog Circuit 2

Salam. Kurang daripada 4 atau 5 jam lagi akan menghadapi test analog circuit 2 tapi masih x tau ape2 pon lg setakat ni. Dah tahu masih blur tapi x study jugak. Lempang Freaky laju2.
Sebenanrnye Freaky tak berape suke subjek ni sebab yang analog 2 banyak theory daripada pengiraan. Masa belajar analog 1 dulu banyak kire tapi test bole jawab elok je

Yang kali ni x tahu la nk cakap macam mane, mungkin kecundang untuk Test 1 ni. Adesss belum jawab lagi dah cakap kecundang, Looser betol Freaky nih. Ape2 pon memang tak suke subjek ni !!

ok mahu start study sekarang dan catch up mane yang sempat. daripada x tahu langsung, bek tahu sikit2 :)

p/s : Doakan Freaky ye.. Gud luck kepada semua budak2 Computer Network Engineering :)
Comments
6 Comments

6 ulasan:

skyjuice berkata...

berilmiahnya en3..thanks slalu singgah n komen en3 aku

Freaky berkata...

hak2 x de ilmiah pon. welkam :)

Nohtakh ujan berkata...

hak hak hak...aku cuma budak multimedia graphic yg tak mampu membaca analog circuit.. pening kan kepala... hehehe

Freaky berkata...

hak3 aku pon ngah penin ni bace mende ni

anamizu berkata...

adehhh analog circuit T__T

Freaky berkata...

kenape anamizu ?

 
Related Posts with Thumbnails