Jumaat, 18 Mac 2011

Nuffnang = RM 610.50 ... Adsense = 751.89 USD

Salam. hari ni Freaky bersyukur sangat2 sebab income daripada internet sangat tinggi. jom tengok income Freaky.
Income nuffnang = RM 610.50


Income Google Adsense = RM3 x 751.89 USD
= RM 2255.67

Jadi income Freaky pada bulan ni = RM 2255.67 + RM 610.50 = RM 2866.17

Jadi Income Freaky hampir RM 3K sebulan. Kalau nak dapat income macam ni, jom join Bisnes yang Freaky buat :)

Memang dah terbukti bisnes Freaky buat menjadi, jadi marilah join bisnes ni.
====================================================================

JAP !!!! Anda jangan percaya dengan income saya dan gambar yang anda lihat di atas. Nanti Freaky jelaskan kenapa.

Kite sering dipelawa untuk ke laman web dan melihat income yang mencecah puluhan ribu ringgit semata-mata untuk mempedaya kita agar kita join Bisnes mereka yang tah ape2 tuh dan income yang mereka tunjuk tu serupa seperti yang Freaky tunjuk diatas cuma yang bezanya mereka buat Print Screen daripada laman web Bank Internet.

Persoalan yang bermain di minda, adakah angka pendapatan mereka itu benar ? atau sekadar angka yang besar bagi menarik orang ramai join Bisnes mereka ? Untuk pengetahuan anda semua, Angka Income daripada laman web boleh diubah untuk menipu orang ramai agar join bisnes mereka.

Bagi yang mahir dalam HTML / Webmaster, anda mungkin dah tahu ape yang Freaky nak cakapkan ni. Untuk edit angka income mereka menjadi lebih lumayan, Mereka hanya perlu :

1. Copy page source ( pengguna mozilla bole rite klik dan pilih View Page Source

2. Paste semua kod ke Notepad

3. Edit income. Cara untuk cari income, tekan CTRL + F dan taipkan nilai sebenar income dan tukarkan nilai yang lebih besar macam di bawah.


4. Save as sebagai webpage.html

5. Open file yang di save tadi dan buat Print Screen. Maka nilai Income akan menjadi seperti yang di edit tadi dan print screen dan CROP YANG PATUT


Kenape perlu CROP gambar print Screen ? Sebab kalau mereka x CROP maka tipu helah bisnesman ini akan kantoi kerana walau hebat mane penipuan ni, tetap ade kelemahan. Kelemahan yang di maksudkan seperti di bawah

FAKE WEB PAGE
Ni adalah Coding HTML income yang telah di edit. Jika mereka x CROP gambar ni, akan kantoi la kat Address bar seperti yang freaky highlight tu. Ape yang Freaky highlight adalah bukan address laman web seperti http:// www. bla bla .com tapi lokasi coding HTML yang diedit tadi.

Tu je caranye nak buat KONONnya income daripada bisnes ni sangat tinggi dan lepas ni mesti dapat tarek ramai orang join bisnes die.

p/s : Pasal Bisnes Facebook tu Freaky tak dapat info lagi tapi bisnes macam tu tetap BULLSHIT macam SERIUS SHIT ( Ayat Blog Serius ) . Maaf buat anda percaya yang Income Freaky hampir RM 3K sebulan. hahahahaha

Comments
20 Comments

20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Siut jek ~ aku pon p'caye la msa mule2 bace. .. zzzzz

Sca Ndx berkata...

ouh freaky. naiss one. salute ko. :)

Freaky berkata...

anon : haha ampoon

sca : oh ten kiu

cinonex coreyan berkata...

kenape tak betul2..kalau tak,buleh tumbang ayam seko..haha

Freaky berkata...

haha yang tu x tau nape x jadi betol2 :D

akU GaDis berkata...

haha..ingatkan betol..

bwu nk suh freaky blnja gadis kepsi.. ngee

Freaky berkata...

tipu je sume tu gadis

ghost writer berkata...

dah agak dah sebab dah tau awal lagi...haha..

saja nak baca nak tengok kalau ko pon nak nipu gak..soriii.hik!

Kak Rosaliza berkata...

akk ingatkn betul gak banyak tu dpt huhuhu...ada ke bloger dpt byk tu ek freaky

cik azeya berkata...

hoho. igtkan betulll. baru nak jeless au. hihi

orang muo berkata...

setuju...tak usah percaya sgt dgn bis online ni...income ribu-ribu konon malah ada yg kata puluh ribu sebulan ..apalagi dgn nuff yg kedekut lagi bakhil tu he he :)

zalizalu berkata...

arghh aku hampir2 dah nak percaya tadi.. wahahahaa

JR Shoppe berkata...

Gud info Freaky...Masa mula tu ingatkan betul2 Freaky dpt sebanyak tu, bolehla belanja nasi pulut ayam Perlis.....

Ct Aja berkata...

wah best nyerrrrrrrrrr

huNNy berkata...

like this..good info...thanks freaky..!!!huhu..:)

Scarlett O'Hara berkata...

nasib baik tak sakit jantung.bertuah punya Freaky! ( marah ni )

Freaky berkata...

ghost : haha bijak :)

kak rosaliza : ade je kak yang dapat banyak tu

azeya : haha jangan jeles ye

org muo : haaa betol tu. nuff sangat kedekut

zali : ko dah percaya ke ? haha

jr : kalau banyak bole dah freaky belanje jr :)

ct : ape yang best ?

hunny : Thanx

scarlet : haha ampon ye

Amorng38 berkata...

Huhu..Ingat betul2 tadi..Klu income betul2 banyak 2 sbulan kan best kan..

A'IM berkata...

dapat adsense google tu pun dah kantoi..hehe..syarat utama ads google ialah penggunaan english.. tapi betulalh bro.. aku kalau benda2 macam tu aku memang terus pangkah jer... tapi still ada orang kita yang tertipo..pelik aku

taliff berkata...

Sekali lagi pada hari ke-2 berikutnya, aku tertipu pada ayat manis pada awalnya. Ingat nak mintak jadi Sifu buat duit dah tadi!!! wahahahahaha!!!!

Tapi Kalau dapat hasil dari menipu, duit pun tak kekal lamakan..

NICE INFO bro!

 
Related Posts with Thumbnails