Selasa, 1 Mac 2011

Nak main Golf


Salam. Nampak x gambar kat atas tu ? tu adalah set indoor golf untuk isi masa boring ketika di pejabat ataupon di rumah. Buat masa ni Freaky tengah gile dan x tahan nak main golf semula. Dulu pernah jugak main golf bersama kawan2 ayah tapi skang dah lama x main.

Jadi untuk menghilangkan gian main golf, Freaky rasa nak beli set indoor golf ni supaya boleh la hayun kayu golf dalam rumah kalau tengah bosan. Masalah utama sekarang ni Freaky tak tahu mane nak cari bende ni di Perlis dan Kedah.

Buat masa ni Freaky hanya call kawan2 je tanye kat mane ade jual peralatan indoor golf ni.. errgghh x tahan betol nak main... serius lame x main golf ...

p/s : x sabar nak beli bende ni dan hayun sampai patah pinggang sebab duk hayun kayu golf
Comments
12 Comments

12 ulasan:

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Ya la kan.. nak beli la satu utk anak I.... nanti kita tanya Pakcik Google.

Mr.Hac berkata...

Freaky orang kaya..main golf tuuu..
(ye ke golf mainan orang kaya je?)




pssss..mesti Freaky tak ngaku tu..caye la! hehehe..

CahayaCintaIlahi berkata...

kalau mende ni bape harganye?

| cik azeya | berkata...

wah. golf tok org kaye2. bestnye. =)

Freaky berkata...

miss mirror : haa mesti anak suke hayun kayu golf nnt

mr Hac : kaya la sangat mr hac.. ni mini je la

cahaya : bawah rm200 kot

azeya : main je. haha janji best

Hishyamuddin berkata...

hebat woh main golf..hahah

::::rasa lebih kurang maggi, tapi sedap lagi..hehe...bls komen kat sini, sebab blog aku tngoh gilo, xleh nk reply komen..

akU GaDis berkata...

fuyooo,, golf kot ^^

org kaya je main tu,, ngee

Freaky berkata...

syam : kite ganas doh leni. haha bagus la sedap piza tu

gadis : org x kaya pon bole main

Abu Talib berkata...

Main golf ni x banyak peraturan-peraturan sanagt :)

nelly berkata...

klau Nelly yang main golf , confirm2 je ..
bola tak masuk .hahaha

Freaky berkata...

abu : main hayun je broo

nelly : pukul je selagi boleh pukul

Anyez Nasri ツ berkata...

wah-wah , maen golf yea . jom-jom . anyez ada juga . tp plastik punye , haha .

 
Related Posts with Thumbnails