Isnin, 21 Mac 2011

Mengidam TomYam

Salam. Sejak 2 / 3 hari yang lepas Freaky sangat mengidam untuk makan tomyam yang sedap lagi pedas tapi nak cari tomyam yang betol2 sedap dan kene dengan selera ni sangat susah. Ade kedai yang buat tomyam yang x cukup pekat, x cukup pedas, x cukup rasa dan macam2 lagi.

Jadi dalam banyak2 kedai kat Perlis ni, ade 1 kedai yang Freaky 100% yakin bahawa tomyam die sangat sedap dan menepati cita rasa Freaky. Kedai tu adalah Kopitiam kat Kangar. Tomyam kat sini memang sedap sebab rasa die cukup kaw tapi barang2 dalam tomyam tu x banyak sangat dan kecik2 je sotong dan udang.
Tapi itu semua x berape nak penting kerana ape yang penting adalah rasa tomyam itu sendiri sangat kaw dan best serta menepati cita rasa Freaky yang mengidam tomyam. Biasanya bila perut ni dah kebulur sangat, Freaky order Tomyam beserta nasi putih dan juga Chiken Chop bile makan kat Kopitiam Kangar ni.

My Love Ernie makan Mihun Tomyam tadi :)

Aip !! jangan bermain dengan makanan ye :P

Perut sudah di alas dan sekarang ni mahu buat kerja plak. Minggu ni sangat bz.. grrr

p/s : tibe2 nak makan roti bakar plak.. adesss
Comments
13 Comments

13 ulasan:

ezzyra berkata...

ngidam ke ape ni?haha

Freaky berkata...

mengidam la ni azi

ADfeez berkata...

heheheh ... tomyam x susah nk masak...:D

Freaky berkata...

masak x susah, nak sedap tu susah

Freaky berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
MiZi berkata...

serius... aku amat amat amat cemburu kat hang... :(

kongsi kat korang

icee-yah berkata...

mlm2 ni mmg patut kalau tibe2 nak makn segal kan..roti bkr pun sedap mlm2 ni:)

Freaky berkata...

mizi : cemburu pasai apo ni mizi ? adesss

icee : haa betol tu :)

Sca Ndx berkata...

yummy. makan dgn awek pun sedap kan. hehe

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

klu kat JB ni tom yam Rest. Black Canyon memang secukup rasa jika dibanding dgn yg lain2..

Susah2 u buat sendiri je la Freaky.. bubuh cili byk2...mesti sedap punya!

Ct Aja berkata...

wah sedapnyer...

Freaky berkata...

sca : haha memang sedap bro :)

miss mirror : x pandai la nak buat sendiri kak

ct : memang sedap :)

zalizalu berkata...

ERK? SORANG JER KER MAKAN? SORANG LAGI? WAHAHAHAA

 
Related Posts with Thumbnails