Jumaat, 11 Mac 2011

Event baru , Blog baru ? what the....

Salam. Tajuk entry ni event baru, blog baru. Freaky nak buat blog baru ke ? nape dengan blog lame ? ape yang event baru tu ?

sebenarnye bukan Freaky nak buat blog baru tapi anda mungkin perasan yang setiap kali ade sesuatu yang gempar / berita panas pasti muncul 1 blog baru yang menceritakan situasi tersebut.

Sekarang ni isu paling hangat adalah bencana gempa bumi dan ancaman Tsunami yang berlaku di jepun. Kemudian 1 blog yang baru muncul untuk menceritakan dan memberi gambaran situasi ini.

Kalau yang dulu pasal keselamatan pelajar malaysia di Mesir dan ade juga blog yang baru muncul seperti yang berlaku sekarang ni.

Ape yang jelas, lepas je berlalu situasi ini, blog yang menunjukkan situasi ni akan menjadi tidak menarik dan tidak ade pengunjung lagi yang datang melainkan pemilik blog membuat entry yang baru.

Pada masa akan datang kalau ade isu gempar lagi, pasti ade lagi blog yang baru muncul menceritakan situasi macam blog2 sebelum ni.

p/s : kenape x update je situasi semasa dalam entry blog lame mereka ? ape2 pon tu blog ko jadi aku x de hak pon nak halang. saje rasa kelakar sebab banyak gile blog ko. hahaha
Comments
1 Comments

1 ulasan:

MiZi berkata...

selalunya bila ada verita besar ni la kita nak up traffic lorh.. try la..

http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html

 
Related Posts with Thumbnails