Isnin, 14 Mac 2011

Earning Nuffnang Bertambah

Salam a'laik. Setelah sekian lama x usha nuffnang sebab dah lame x naik earning, Freaky ade terdetik untuk menziarah page Nuffnang tadi dan agak terkejut dengan jumlah campaign dan earning yang bertambah. Jumlah yang bertambah takde la banyak sangat tapi syukur Alhamdulillah sebab ade jugak kenaikan setelah sekian lama duk maintain je.

Kepada yang sudi klik iklan Nuff kat blog ni dan juga blog kekasih Freaky di SINI , Freaky mengucapkan terima kasih banyak2.

p/s : Setiap blog yang Freaky lawat sebelom ni telah Freaky klik ads anda semua :)
Comments
8 Comments

8 ulasan:

| cik azeya | berkata...

sy punye tade pon. sedih sedih. huhu

Muhsin Aminudin berkata...

saya ada gak.. same2 menjana pendapatan yang banyak. huhu

Freaky berkata...

azeya : nanti ade la tu

muhsin : yeah :)

ADfeez berkata...

freaky, kalo klik blog sy tgu smpai abis tau... hahahahahaha

sedihhhh sbb dah xde BE :(

nelly berkata...

Wah .. Nelly punya lah tak pernah check ..=p

peNgHuNi dUniA berkata...

lama dh x check nuffnang.hehehehe...masyuk ke 2 freaky... =)

Freaky berkata...

ad : eh memang sampai habis la freaky tunggu tau

nelly : g cek cepat

penghuni: x de masyuk sangat tp ok la

sarah berkata...

nak tanya..akak ne buti it kalau bab nufnang ne..macamnaer nak daftar..akak pernah tengok tapi tak berapa paham..kalau bolehberkongsi bagtau la yer.tq

 
Related Posts with Thumbnails