Jumaat, 4 Mac 2011

Cuti hujung Minggu

Salam. Hari ni sangat hepi kerana cuti hujung minggu. walaupon hanya dua hari saje cuti tapi sangat bermakna kerana CUTI. Walaupon cuti tapi Freaky takleh nak enjoy sangat sebab esok ade test Analog Circuit 2 :( Esok hari ahad dan hari ahad petang tu jugak la ade test. grrrr

Sebenarnye hari ni takde plan sangat tapi ade beberapa perkara yang Freaky nak buat

- Nak makan nasi putih + tomyam + chiken chop

- Nak main game tumbuk dan gadoh untuk hari ni

- Nak pergi jalan2 tapi cuaca sangat panas

- Nak blogwalking.. haaa ni paling penting dan juga nak update entry sekerap mungkin

- Malam nanti baru nak study :P

Kepada yang sedang bercuti jugak pada hari ni, Freaky ucapkan selamat bercuti dan isi masa dengan perkara2 yang kite ingin lakukan.

p/s : jangan lupe share aktiviti anda pada hari ni dan esok... its holiday time :D
Comments
2 Comments

2 ulasan:

huNNy berkata...

tomyam???my feveret..hehe..slamat bercuti...tp cuti hunny cam cuti je...cibok2...

Freaky berkata...

tape janji enjoy la sket cuti tu walaupon sibuk

 
Related Posts with Thumbnails