Isnin, 14 Mac 2011

Birthday Party

Salam. Pada 12 Mac Freaky ade pergi ke alor setar bersama my Love dan juga sorang lagi kawan die nama Nita. Kami pergi kerana nak sambut befday classmate Ernie ( my love ). Sebenarnye befday party tu diadakan pada waktu malam tapi Kami bertolak awal dari perlis jam 4 petang dan sampai agak lewat di alor setar kerana jalan agak sibuk. Masa odw menuju ke alor setar .....
Keadaan jalan sebelum sampai di alor setar. pemandu yang x sabar beratur memang buat Freaky naik angin dan snap terus pix kereta ni.. Booo padan muke no plat kete ko terpampang kat sini. hahahaha

Bile da sampai kat alor setar, kami singgah kat Giant sebentar dan my Love beli Aiskrim. Kemudian kami pergi lepak2 kat kawasan stadium sebab nampak meriah dan macam ade event. Orang dalam gambar ni sangat khusyuk makan aiskrim.. tgk muke excited je dapat aiskrim.

Lepas magrib, kami bertolak menuju ke party befday Classmate my love ni kat Star City Hotel. Punye la susah cari hotel ni. Maklum la Freaky bukan tahu sangat lokasi kat alor setar ni.
Majlis sangat meriah dengan kehadiran family befday gurl dan sangat seronok :)

Lepas acara potong kek, acara makan2 la plak. Kat meja ni semua budak UniMAP tapi hanya Freaky je laki sambil ditemani my Love kat sebelah.

Ni lah die BEFDAY GURL !!!. nama die Harvinder ( maaf kalau salah eja ). Die datang kat meja kami dengan muke riang dan gelak ketawa dan mengucapkan terima kasih kerana sudi datang.

Jom tengok pix sepanjang majlis plak di bawah ni


Sementara ade semua yang hadir menyertai permainan dan game, Freaky tengah syok duk minum kopi sampai 3 cawan. Best kopi

Hak hak posing sket bersama my Love Ernie Musliana.

Pada pukul 11.20 malam kami meminta izin untuk berangkat pulang dan sempat berborak bersama Family harvinder.

p/s : Thanx u so much Harvinder :)

Comments
4 Comments

4 ulasan:

ADfeez berkata...

hehe.. cool bday party kt hotel...
grand!!! :)

ezzyra berkata...

wah...bday party buat hotel...

JR Shoppe berkata...

JR tak pernah sambut bisday. Tapi bisday kwn2 jika dijemput JR pergi. Setiap kali pergi JR pasti rasa sedih krn mereka menyambut ulang tahun usianya yg tlh berkurang setahun, bermakna sudah 1 tahun berkurangan usia mereka di dunia ini....

Freaky berkata...

ad : haha memang grand pon

azi : ha ah azi.

jr : huu jangan sedih jr. nanti usia dah xde camane nak sambut

 
Related Posts with Thumbnails