Jumaat, 18 Mac 2011

Aktiviti Hari ini

Salam. Hari ni UniMAP ade majlis Konvokesyen Khas yang dihadiri oleh mantan Perdana Menteri Malaysia iaitu Tun dr Mahathir Mohamad bersama isteri beliau. Tun dr Mahathir menerima anugerah Ijazah Kehormat Ulung Doktor kejuruteraan manakala isteri beliau menerima anugerah Ijazah Kehormat Ulung Doktor sains. Jadi bile ade event grand macam ni, hampir semua kelas dibatalkan dan boleh dikatakan hari ni cuti buat semua pelajar UniMAP.

Bile cuti je, Freaky mengajak My Love Ernie Musliana ke Alor Star untuk menonton cerita Hikayat Merong Mahawangsa. Erm bagi Freaky citer ni agak membosankan sebab plot die agak slow dan Freaky kecewa sket sbb action die x banyak sangat.

Ehem snap masa dalam kete odw g Alor Star.

Ok habis tengok wayang, kami rush balek sbb pukul 8.30 Ernie Musliana ade kelas dan die kene buat presentation plak. Freaky plak dalam pukul 9 malam pergi ke The Store untuk membeli 100 roti krim sebab tadi x sempat nak beli akibat rush nak balek. Roti-roti tu sume untuk Ernie sebab die yang kene handle bab makan dalam satu event nanti.

Gile banyak 100 roti. haih jenuh duk kira. nasib baik 100 je.

Lepas Ernie habis kelas, kami pergi dinner kat Arau plak dan makanan kat situ agak murah dan rasanya pon agak sedap. :)
Apsal mulutku muncung macam tu ? hahaha

p/s : Penat dan hepi hari ni :)

Comments
12 Comments

12 ulasan:

erniemusliana berkata...

sape gadis tu?muahahahaha

Fid a.k.a Unrez berkata...

bro.. arau mkn kt ne murah..?? give da places.. leh aku aku jln2 cari pompuan.. hahaha..!!

MiZi berkata...

hoooo hmpa mai aloq setaq x habaq naaa... huhhhh

http://www.contengcorner.com/2011/03/wajah-baru-yes.html

brat2104 berkata...

sib baik cukup roti tu

sumanje berkata...

salam......
kunjungan awal pagi dari sumanje...
jemput singgah blog suManje

Post terbaru Sumanje

maaf SuMnaje menggaggu nie..
~~SuManje...

~Miss Sukasih~ berkata...

byk gler roti~

digital kelok berkata...

teruja tengok roti. korg mmg suweett. :)

Freaky berkata...

eny : sayang la gadis tu

fid : belakang sekali kat cmart yang masakan thai

mizi : haha x sempat nak habaq

brat : hee cukup je roti tu

sumanje : :)

miss sukasih : 100 roti memang banyak

digital : suke roti ke? thanx sbb puji :)

nelly berkata...

Cerita itu nampak macam best ..

amboi , bnyaknya roti ..

Freaky berkata...

nelly : x best pon nelly. bosan je.

Auji Fassya berkata...

so sweet (:

Tea berkata...

weh weh. phewiitt. kehkeh.

 
Related Posts with Thumbnails