Ahad, 20 Februari 2011

Speed Trap ? Booo !!

Salam. Nak tahu tak perangkap ape paling LOOSER dalam dunia atau pon bole nak kate sebagai perangkap yang di buat oleh orang2 yang memang Looser ?? Memperkenalkan Speed Trap iaitu perangkap kelajuan bagi kenderaan yang memang pantas dan hebat.

Mengapa Freaky kate perangkap ni paling Looser dan orang yang terlibat mengendalikan perangkap ni pon termasuk dalam kategori Looser ?

http://www.laymark.com/i/o/05.gif

1. Orang yang handle Speed Trap ni pakai kete waja je, paling mahal pon Perdana v6 je pon. Mane la sempat nak kejar kenderaan yang pantas dan berharga lebih 100K di atas jalan raya.. Jadi sebab mereka memang dan secara faktanye tidak mampu mengejar kereta yang pantas, jadi mereka gune la Kamera untuk melaksanakan Speed Trap ni... Looser kan ?

http://www.laymark.com/i/o/116.gif

2. Speed Trap ni biasanya di buat di tempat yang tersembunyi seperti di atas bukit, di celah semak samun tepi jalan raya dan tempat2 persembunyian yang hanya pengecut saje yang bersembunyi di tempat macam tu. Seminggu / 2 minggu kemudian pemandu akan mendapat surat saman di rumah. Rasanya masa bawak laju hari tu takde nampak pon orang amik gambar untuk Speed Trap tapi last2 sampai surat saman ekor. Loorrr baru kite tahu rupanye orang yang handle Speed Trap ni ade bersembunyi di sebalik celah semak samun tepi jalan raya iaitu tempat persembunyian pengecut... Looser kan ?

http://www.laymark.com/i/o/33.gif

3. Kamera yang digunakan untuk Speed Trap ni sangat la hebat dan berteknologi tinggi. Mana x hebatnye, Pada kelajuan 200KM sejam pon kamera ni masih mampu amik gambar no plat kenderaan beserta wajah pemandunya sekali. Mereka ni macam paparazi yang sibuk mengambil gambar artis la plak tapi taraf mereka low sangat sebab tu la hanya layak amik gambar no plat kenderaan.. Looser kan ?

Rasanye tu je sebab mengapa Speed Trap ni adalah perangkap paling Looser pernah dicipta. Freaky malas lak nak pikir banyak2 sbb da ngantuk dan sudah lewat malam skang ni.

http://www.laymark.com/i/o/98.gif

Banyak lagi cara yang bole membuatkan pemandu tidak melepasi batas had laju di jalan raya tapi dalam banyak2 cara, mereka pilih jugak Speed Trap.. adoiyaiii kesian la Freaky kat mereka ni.

p/s : Speed Trap = Worst Trap ever been made :)
Comments
10 Comments

10 ulasan:

AIMAN berkata...

hahah.. betoi2 ceq setuju. looser ja speedtrap nih

nelly berkata...

Mula2 nelly tak faham .
baca baru faham .
hehe ..terima kasih
=)

ezzyra berkata...

ko kna speed trap ke freaky?haha

Quincess Za berkata...

looser looser speedtrap tu at least kurang juga racing car yg tak tentu tentu tu ~ kalo degil, juga bw la keta laju laju ag ~ kaya polis traffic :3 hee, nice ~

zalizalu berkata...

ntah... kat highway pon ada speedtrap... sakit hati tol.. lau dalam malaysia ni dah takleh bawak laju, sekat jer meter kereta dalam malaysia ni sampai 80.. takyah import keta2 merc, bmw ke apa... pakai jer keta malaysia yg dah filt...

Freaky berkata...

aiman : tol tu

azi : bile masa plak aku main highway ni nak kene speed track

quincess : racing car sentiasa brtambah

nelly : sama2

piokruba : haha sabo je la piok.. da memang diorg takde duit sbb tu wat speed trap

Sca Ndx berkata...

teringat citer Fast Furios. polis jepun bila kereta lebih had laju. tak kejar langsung. hehe

Freaky berkata...

kan best kalo malaysia cetu gak

K2r~90 berkata...

haha betui gak ea

brat2104 berkata...

kalau rakyat malaysia berhemah, x perlu speed trap segala bagai..

nape dorang nyorok? kalau jelas, xde la namanya perangkap..

 
Related Posts with Thumbnails